Blow Your Mind! - Online Songwritingcursus

De vrijheid vinden om te creëren wat jij wilt

Wil jij beeldende, originele en authentieke songteksten schrijven vanuit jouw eigen inspiratie? Crasht jouw eigen harde schijf weleens tijdens het schrijven van liedjes en overwint de frustratie waardoor je niet meer verder komt? Of zoek je verdieping en tools in songwriting?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Inhoud

1x in de 2 weken, op de woensdagavond, ga jij je, in groepsverband met alle deelnemende songwriters, verdiepen en verder ontwikkelen in het schrijven van jouw eigen song(s). Wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van een song? Hoe kom je bij je inspiratie op momenten dat jij dat wilt? Waar loop je vast en hoe kom je hier weer uit? Hoe gaat dat proces bij jou? Hoe kun je je verdiepen en ontwikkelen in songwriting op jouw eigen authentieke manier en jouw liedjes, teksten en melodieën naar een hoger niveau tillen?

Je stelt van te voren een doel voor je zelf. Iets dat je bereikt of
gemaakt wilt hebben aan het einde van de cursus. En met dit doel aan de
horizon gaan we aan de slag. Elke sessie behandelen we belangrijke
onderwerpen m.b.t. songwriting, doen we leuke en nuttige oefeningen, krijg je
thuisopdrachten en evalueren we deze in elke sessie. Door dit alles gezamenlijk te behandelen en te bespreken neem je een kijkje in elkaars schrijfproces, ontstaan er nieuwe inzichten en ontwikkel je je skills. Je leert dus van en met elkaar onder begeleiding van 2 enthousiaste en ervaren songwritingcoaches. Je hoeft niet perse
een instrument te bespelen.

 • Verdieping en ontwikkeling in jouw songwriting
 • Werken aan jouw eigen songteksten en melodieën
 • Een interactief platform voor contact met medecursisten, het delen van creaties, ervaringen uitwisselen, leren van anderen, het opzoeken van lesstof en nog veel meer.
 • Dagelijks oefenmateriaal voor het verdiepen en het trainen van je schrijfskills
 • Praktische en doeltreffende thuisopdrachten
 • Inclusief 1 individuele spar/coachingsessie met een coach
 • Mogelijkheid om (tegen gereduceerd tarief) samen met een coach/producer demo’s van je songs te laten maken. Je hebt hierbij volledige invloed w.b.t. jouw muzikale ideeën en wensen.

Informatie

Start: Woensdag 5 oktober 2022, 19:30 uur

Wanneer: Eens per twee weken op de woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur

Waar: Online via Zoom en Slack

Voor wie: Beginners en gevorderden

Aantal: 5 online bijeenkomsten van 1,5 uur + 1 eindpresentatie

Kosten: € 395,- excl. btw (bedrag vooraf in één keer te voldoen)

Waarom songwritinglessen?

Het schrijven van een liedje is een bijzonder, creatief proces waar je veel in kwijt kan. Het kan grappig zijn, het kan intens zijn, het kan helpen bij het verwerken van dingen. Je wilt graag liedjes schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of loop je vast tijdens het schrijven? Dan hebben wij de tools voor je om door te pakken en eindelijk die song af te krijgen! Songwriting is DOEN en dan leren van de dingen die je maakt.

Ja, ik wil online songwritinglessen bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je hiervoor terecht?

 • Alles
 • Deventer
 • Tilburg
 • Waalwijk

Nils Westerhoff

Zangcoach Nils Westerhoff 📧  deventer@vocalcenter.nl Nils geeft zangles in Deventer, songwritingles en homerecordingles. Zowel online als op locatie. Ook [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, en zangles in Tilburg en [...]