WORKSHOP: VOCAL DECORATIONS

Vocal decorations

Wil jij alles weten over het versieren van jouw sound? In genres zoals Pop, R&B, Nederlandstalig, Smartlappen, Rock, Jazz, Country, Hip Hop noem maar op, hoor je het veelal. Denk aan met vibratie zingen, toepassen van een vocal break, een country snik, toegevoegde lucht of het zingen van een ad-lib. Dit noemen we ‘Decorations’. Een versiering kun je toevoegen aan jouw sound. In onze workshop Zingen met Versieringen kun je dit bij ons veilig leren op jouw eigen tempo. Je maakt kennis met de decorations die we kunnen creëren. Je krijgt inkijk in de theorie en natuurlijk praktische oefeningen.

Ze komen allemaal aan bod en jij mag ze allemaal uitproberen.

Vocal Break (Snik) – Vibratie – Tremolo – Toegevoegde lucht – Embellishments – Ornamentatie – Ad-Libs

Individuele losse lessen kan ook!

Klik op de coach onderaan deze pagina en vraag de mogelijkheden voor individuele les via het mail linkje onder de naam op de pagina van de coach.

zingen met versieringen

Inhoud

In de workshop Zingen met Versieringen maken we je bewust van hoe je jouw zanglijn kan aanvullen met melodieuze decoraties. We gaan alle decorations uitproberen. De workshop vindt in groepsverband plaats maar er is veel ruimte voor individuele aandacht. Na deze workshop ben je op de hoogte van alle mogelijkheden en heb je de kennis om naar eigen smaak een decoration toe te voegen in jouw lied.

Door middel van oefeningen gaan we de decorations allemaal produceren. Experimenteren in een veilige omgeving. Grenzen verleggen dus!

Informatie

DATA:

Woensdag 5 juni 2024 om 18.30u (Uden, Joyce van der Sangen)

KOSTEN:

€ 90,00 excl. btw (€ 108,90 incl. btw en onder de 21 jaar BTW vrij)

DUUR:

2,5 uur

Ja, ik wil informatie over een workshop

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je hiervoor terecht?

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]