Vocal Reizen

Vocal Reizen

Vocal Center organiseert reizen in Nederland en in het buitenland, waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een weekend of een week lang met jouw passie bezig kan zijn.

Een heerlijke all-inclusive reis waarin zang en/of songwriting centraal staan. Eten, drinken, de fijne zon, zwembad, strand… alles is daar voorhanden.

Sing & songwriting bootcamp Spanje

(VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Al meer dan 8 jaar gaan we meerdere keren naar Las Negras, Zuid Spanje voor een week vol vocal coaching, songwriting en zangtechniek. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. In een exclusief voor ons gereserveerd hotel met zwembad. Naast Songwriting besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe je meer uit de mogelijkheden van je stem kunt halen. Dat doen we in individuele zanglessen en met de groep. En dit allemaal op een te gekke locatie in Spanje voorzien van alles wat je schrijvershart begeert. De kust op 5 minuten lopen, koffie in een gemoedelijk cafeetje op 4 minuten en we regelen eten en drinken helemaal voor alle deelnemers.

Data:

20 t/m 27 april 2024

3 t/m 10 november 2024

19 t/m 26 april 2025 (Aankomst is 12:00 uur in Eindhoven)

8 t/m 15 november 2025

BOOTCAMP SPANJE

Vocal Balance aan Zee

(ERVAREN TOT VER GEVORDERD)

Jouw stem is de spiegel van je ziel.

Jouw eigen unieke ontwikkeling staat voorop. We hebben een voorgesprek voordat we vertrekken en brengen we jouw gewenste doelen in kaart. Gedurende de dagen in Las Negras krijg je alle handvatten van onze ervaren coaches om langs al je gewenste doelen af te navigeren.

Een week lang individuele aandacht voor de vocalist, de artiest, het mens en natuurlijk jouw stem. Even weg van de druk van het presteren. Persoonlijke ontwikkeling door middel van individuele coaching, masterclasses, workshops, stem massages, muzikale activiteiten, reflectie sessies, mooie gesprekken over jouw carrière en jouw diepgewortelde wensen en dromen. En natuurlijk heel veel Spaanse gezelligheid.

Gun jij jezelf een week rust en focus in combinatie met jouw grootste passie: zingen!

27 oktober t/m 1 november 2024. (6 dagen)

30 oktober t/m 4 november 2025 (6 dagen)

Vocal Balance

Zingen aan zee

(ALLE NIVEAUS)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Een heerlijk ontspannen week in Las Negras met een programma gericht op veel zingen, persoonlijke ontwikkeling, plezier, workshops, individuele en gezamenlijke aandacht. Je leert individueel hoe je je stem beter en functioneler kunt gebruiken door privé coachings van onze topcoaches en je gaat zingen in groepen en met z’n allen. Als je van zingen houdt en je zou graag een mooie week in het zuiden van Spanje aan de kust combineren met het leren over je stem, dan is dit DE week voor jou. Inclusief eten en drinken.

Data

6 t/m 10 november 2023 (5 dagen) – (VOL=wachtlijst) 

17 t/m 22 maart 2024 (6 dagen) – (VOL=wachtlijst)

21 t/m 26 oktober 2024 (6 dagen)

16 t/m 21 maart 2025 (6 dagen)

23 t/m 28 okt 2025 (6 dagen)

ZINGEN AAN ZEE

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.