Vocal Reizen

Vocal Reizen

Vocal Center organiseert reizen in Nederland en in het buitenland, waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een weekend of een week lang met jouw passie bezig kan zijn.

Een heerlijke all-inclusive reis waarin zang en/of songwriting centraal staan. Eten, drinken, de fijne zon, zwembad, strand… alles is daar voorhanden.

Sing & songwriting bootcamp Spanje

(VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Al meer dan 8 jaar gaan we meerdere keren naar Las Negras, Zuid Spanje voor een week vol vocal coaching, songwriting en zangtechniek. Samen met jou gaan we op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. In een exclusief voor ons gereserveerd hotel met zwembad. Naast Songwriting besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe je meer uit de mogelijkheden van je stem kunt halen. Dat doen we in individuele zanglessen en met de groep. En dit allemaal op een te gekke locatie in Spanje voorzien van alles wat je schrijvershart begeert. De kust op 5 minuten lopen, koffie in een gemoedelijk cafeetje op 4 minuten en we regelen eten en drinken helemaal voor alle deelnemers.

Data:

22 april t/m 28 april 2023

22 t/m 28 oktober 2023

BOOTCAMP SPANJE

Zing het van je af!

(ALLE NIVEAUS)

Jouw stem is de spiegel van je ziel.

We helpen je door jouw stem vrijheid te geven om jezelf weer energie te geven, om weer te gaan genieten van de mensen om je heen en het meest belangrijke, van jezelf. Door je stem letterlijk te laten klinken zal de figuurlijke betekenis van “Jezelf laten horen” vanzelf in actie worden gezet.

Elke dag hebben we werksessies, persoonlijke gesprekken en heel veel ruimte voor jezelf.

Je hebt mogelijkheid tot een privé kamer (Supplement)

Minimaal Aantal deelnemers: 12.

Kosten: €1495,-  inclusief BTW. All-inclusive (de prijs is gebaseerd op een tweepersoonskamer. (De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 200,-).

Datum:

22 t/m 28 oktober 2023

ZING HET VAN JE AF

Weekend Deventer

(BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Een weekend lang alleen maar bezig met zingen en een liedje schrijven. Naast een hele hoop gezelligheid krijg je verschillende zang- en songwritingworkshops en je gaat met een opname van je eigen liedje naar huis. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt waar nodig ondersteund in het schrijfproces. Het weekend breng je door in een rustige, bosrijke omgeving met genoeg ruimte om inspiratie op te roepen en je lekker terug te kunnen trekken om te schrijven aan je song. 

Data

Vrijdag 25 augustus t/m zondag 27 augustus 2023

WEEKEND DEVENTER

Zingen aan zee

(ALLE NIVEAUS)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Een heerlijk ontspannen week in Las Negras met een programma gericht op veel zingen, persoonlijke ontwikkeling, plezier, workshops, individuele en gezamenlijke aandacht. Je leert individueel hoe je je stem beter en functioneler kunt gebruiken door privé coachings van onze topcoaches en je gaat zingen in groepen en met z’n allen. Als je van zingen houdt en je zou graag een mooie week in het zuiden van Spanje aan de kust combineren met het leren over je stem, dan is dit DE week voor jou. Inclusief eten en drinken.

Data

6 t/m 10 november 2023 (5 dagen)

17 t/m 22 maart 2024 (6 dagen)

ZINGEN AAN ZEE

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.