Vocal reizen

Sing & songwriting Vocal reizen

De zuidkust van Spanje gaat vanaf juli weer open voor toeristen. Dus ook voor ons! Vocal Center organiseert Vocal Reizen in Nederland en in het buitenland, waarbij er terug wordt gegaan naar de essentie en waar je een weekend of een week lang met jouw passie bezig kan zijn.

Een heerlijke all-inclusive reis waarin zang en songwriting centraal staan. Eten, drinken, de fijne zon, zwembad, strand… alles is daar voorhanden.

Kijk snel naar onze reizen in en buiten Nederland.

Schrijfkamp Nederlands Lied

(BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Wil jij ook een eigen Nederlandstalige song waaraan jij hebt meegeschreven? Dat kan! Wat we jullie niet willen onthouden is een gloednieuwe schrijversbootcamp met vooraanstaande songwriters die met jullie, de zangers, songs gaan schrijven voor hun eigen repertoire. Geen covers maar volledig eigen nieuwe songs waar ook jouw naam onder komt te staan als schrijver. Ook als je nog nooit hebt geschreven garanderen we jou minimaal 1 song waaraan jij hebt meegeschreven.

Data

In afwachting van de regels rondom Corona hebben we de data even van de site gehaald. Mocht je wel interesse hebben, stuur ons een mail. Dan zetten we je op de lijst en houden we je op de hoogte.

SCHRIJFKAMP NEDERLANDS LIED

Sing & songwriting bootcamp Spanje

(BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Een week vol songwriting en zangtechniek, in een exclusief voor ons gereserveerd hotel met zwembad aan de zuidkust van Spanje. Op zoek naar nieuwe invalshoeken van songwriting. Ook besteden we veel aandacht aan de stem. We verdiepen ons in zangtechniek en hoe je meer uit de mogelijkheden van je stem kunt halen. Dat doen we in individuele sessies en met de groep. En dit allemaal op een te gekke locatie in Spanje voorzien van alles wat je schrijvershart begeert.

Data

23 april t/m 29 april 2022

30 oktober t/m 5 november 2022

BOOTCAMP SPANJE

Zingen aan zee

(Alle niveaus)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Een heerlijk ontspannen week in Las Negras met een licht programma. Je leert individueel hoe je je stem beter en functioneler kunt gebruiken door privé coachings van onze top coaches en je gaat zingen in groepen en met z’n allen. Meerstemmige zang, koorzang en divers repertoire gericht op popmuziek. Als je van zingen houdt en je zou graag een mooie week in het zuiden van Spanje aan de kust combineren met het leren over je stem en zingen in groepen, dan is dit DE week voor jou. Inclusief eten en drinken.

Data

7 t/m 11 maart 2022

ZINGEN AAN ZEE

Weekend Deventer

(BEGINNERS EN GEVORDERDEN)

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Een weekend lang alleen maar bezig met zingen en een liedje schrijven. Naast een hele hoop gezelligheid krijg je verschillende zang- en songwritingworkshops en je gaat met een opname van je eigen liedje naar huis. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt waar nodig ondersteund in het schrijfproces. Het weekend breng je door in een rustige, bosrijke omgeving met genoeg ruimte om inspiratie op te roepen en je lekker terug te kunnen trekken om te schrijven aan je song. 

Data

Vrijdag 10 juni t/m zondag 12 juni 2022 zijn we in Deventer.
Vrijdag 19 augustus t/m zondag 21 augustus 2022 zijn we in Deventer.

In afwachting van de regels rondom Corona hebben we de data onder voorbehoud geplaatst. Mocht je interesse hebben, stuur ons een mail. Dan zetten we je op de lijst en houden we je op de hoogte.

WEEKEND DEVENTER

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.