Groepszangles

Groepszangles is gezellig, je leert van elkaar en je kunt op een eenvoudige manier je stem leren kennen. Begeleid door een topcoach van Vocal Center maak je kennis met de mogelijkheden van jouw stem. Daarnaast houden wij de prijs laag, dus is groepsles voor bijna iedereen toegankelijk.

Het doel is gezamenlijk zingen en nieuwe mensen ontmoeten. Gezelligheid en saamhorigheid is het allerbelangrijkst. Wie weet ga je met je zanggroep een klein optreden verzorgen voor familie en vrienden. Wij geven groepsles in Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Hilversum, Hoorn, Raamsdonk, Rottterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Veenendaal en Waalwijk. Kijk hier en vul je woonplaats of postcode in om jouw dichtstbijzijnde locatie te vinden.

Wil je weten welke coaches groepszangles geven? Kijk dan onderaan deze pagina.

Ben je 15 jaar of jonger? Kijk dan eens op onze Vocal Center Kids website voor zanglessen, musical of andere leuke lessen, speciaal voor kids.

Wil je liever privé zangles? Neem dan een kijkje op onze pagina prive-zangles.

Ja, ik wil groepszangles bij Vocal Center!

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Heb je al een favoriete locatie of Vocal Center Coach voor groepsles in gedachten? Noteer dit dan bij de opmerkingen!

Naar het formulier

Inhoud

In een groep zingen is gezellig. Het verbindt en maakt mensen blij. En ons dus ook! We hebben veel songs waar we uit kunnen kiezen om mee te beginnen. Als heel snel gaan we over tot meerstemmigheid en daarin kunnen we gaan tot in het kleinste detail. Je maakt al spelenderwijs kennis met Vocal Essence®, onze zangmethodiek. In een groepsles kun je ook solozingen, als je dat wil. Zing je liever alleen mee met de gezamenlijke nummers, dan kan dat natuurlijk ook.

De focus in de lessen ligt op plezier maken, gezellig een uurtje ontspannen en lekker bezig zijn met je stem.

Vind je groepsles locatie

Kijk hier en vul je plaatsnaam of postcode in om de dichtstbijzijnde lokatie en coach te vinden voor groepszangles.

Informatie

Groepslessen hebben een minimum van 4 personen. Omdat je samen lest, is de prijs per persoon laag. Dat betekent ook dat als je een keer niet kunt, je geen restitutie krijgt. Zo kan de les gewoon doorgaan voor de andere groepsleden en houden we de les betaalbaar voor iedereen. De coach kan je aangeven of je de gemiste les eventueel kunt inhalen in je eigen of een andere groep.

Kosten groepslessen

Zingen in een groep is  supervoordelig! De kosten zijn € 14,50 excl. btw per persoon per uur (€ 17,55 incl. btw). Ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je geen btw.

Duo- of trioles

Je kunt er ook voor kiezen om samen met een vriend of vriendin te komen voor een duo of trio zangles. Leuk als verrassingsuitje voor een verjaardag, Valentijnsdag, Kerst of gewoon, omdat het leuk is. Het maximum hiervoor is 3 personen per groep. De prijzen kun je opvragen bij de coach of via mail.

Zingen in een groep is gewoon leuk!

  • Je leert snel, want anderen zien en horen is leerzaam.
  • Het is gezellig om met meerdere mensen te zingen.
  • Je maakt kennis met het podium op een laagdrempelige manier.
  • Je kunt je ook aanmelden met een zelf samengesteld groepje, zodat je met je eigen vrienden/vriendinnen kan zingen.
  • Het is een hele leuke, muzikale en creatieve manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Voorbereiding

Wij regelen alles voor je. Neem je stem, positive vibes en je leergierigheid mee en “Get ready to rumble!!”

Waar?

Kijk hier en vul je woonplaats of postcode in om jouw dichtstbijzijnde locatie te vinden. Wil je eerst je favoriete coach kiezen? Check dan onderaan deze pagina welke coaches groepsles geven. Meld je aan en we zoeken een mooi plekje voor je in een leuke groep!

Ja, ik wil groepszangles bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Heb je een voorkeurslocatie of favoriete Vocal Center Coach voor groeples? Vul deze dan in bij de opmerkingen!

Bij welke coaches kun je groepszangles volgen?

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Raamsdonk en in Uden. Ze [...]

Lisanne Teunissen van Manen

Zangcoach Lisanne Teunissen van Manen 📧 lisanne@vocalcenter.nl Lisanne geeft zangles in Utrecht, zangles in Veenendaal en [...]

Linda Meester

Zangcoach Linda Meester 📧 lindameester@vocalcenter.nl Onze vocal coach Linda geeft zangles in Hoorn. Voor Linda betekent [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]