VOCAL CENTER ACADEMY

De Vocal Center Academy voor vocalisten en coaches

Wil jij meer leren over jouw stem en een (nog) betere zanger(es) worden? Of misschien wil je wel zangcoach worden? Dan zijn onze opleidingen binnen de Vocal Center Academy misschien wel iets voor jou. Je leert hoe je het maximale uit jouw eigen stem én die van een ander kunt halen.

Vocal Essence® Zangopleiding

Zangopleiding Vocal Center

Een opleiding voor zangeres en zangeressen die op zoek zijn naar een verdieping in hun stem. Het maximale uit je stem halen is ons motto en dat doe je bij de gepassioneerde workshopleiders, onze coaches. Zangtechniek, podiumpresentatie, microfoontechniek, stem effecten, ondernemerschap en promotie.

Kijk voor meer informatie op Vocal Essence® zangopleiding.

Misschien wil je nog een stapje verder en wil je coach worden. Dat kan door bij ons de Opleiding Basis Coach te volgen.

Lees meer

Opleiding Basis Zangcoach

Een opleiding die jou inzichten geeft in de coach in jou. Hier ga je ontdekken hoe het is om (zang)coach te zijn. Na deze Opleiding tot Basis Coach weet je of je een blijvende passie hebt voor dit vak en heb je de kennis om je eigen praktijk te beginnen. Bovendien maak je na deze opleiding tot Basis Coach ook kans om uitgenodigd te worden voor onze Vocal Center Coach Opleiding.

Lees meer

Opleiding tot Vocal Center Coach

Voor coaches die behoefte hebben aan ruggespraak van gelijkgezinde gepassioneerde teamspelers en het maximale uit zichzelf willen halen. Deze gecertificeerde opleiding is exclusief voor docenten en coaches die in teamverband en in opdracht van Vocal Center in een franchise constructie op het hoogste niveau willen gaan lesgeven. Je kan hiervoor worden uitgenodigd na de Opleiding tot Basis Coach.  Heb je al een lopende zangpraktijk en wil je je aansluiten bij Vocal Center? Dan ben je welkom om contact met ons op te nemen.

Lees meer