Rotterdam

ROTTERDAM

Zangles in Rotterdam

Let op: Op dit moment geldt een wachtlijst voor onze locatie in Rotterdam. Wil je niet op een wachtlijst, klik dan door naar coach  Astrid Tan voor zangles in Delft of kies voor één van onze andere loacties. 

Voor zangles in Rotterdam ben je welkom op onze locatie Sound Community, ook wel School of Rock genoemd. Het is een gezellige en muzikale plek omdat er ook andere muzieklessen worden gegeven zoals gitaar- en saxofoonlessen. In 2009 is Sound Community opgericht door slagwerker Alexander Bergmann.

Mocht je met de auto komen dan is het betaald parkeren tot 18:00 uur. Je kan naast het gebouw van Sound Community of beneden op de Oostzeedijk parkeren. Voor het openbaar vervoer kun je met metro A,B en C uitstappen bij halte Oostplein of Gerdesiaweg en dan is het een kleine 5 minuten lopen. Of je neemt tram 21 of 24 en dan uitstappen bij halte Willem Ruyslaan en dan is Sound Community op een steenworp afstand.

Adresgegevens

Vocal Center Rotterdam
Sound Community
Oostzeedijk 240
3063 BP Rotterdam

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]