WORKSHOP: JOUW SONG IN 1 DAG

Jouw song in 1 dag

Onder leiding van singer-songwriter Nils Westerhoff leer je bij de workshop Jouw Song In 1 Dag de basisvaardigheden van het liedjes schrijven.

Net als bij de Vocal Essence methode wordt het vak van singer-songwriter terug gebracht tot de essentie. Er wordt gewerkt aan de hand van een simpele en heldere methodiek voor songwriting die je houvast geeft in je schrijfproces.

Less is more. Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Geef de songwriter in jou een eerlijke kans. “You can’t start a fire without a spark”. En je komt gegarandeerd thuis met een opzet voor een song!

Ja, ik wil songwritinglessen bij Vocal Center!

Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Naar het formulier

Inhoud

De workshop Jouw Song In 1 Dag bestaat uit drie delen. In de ochtend leer je elkaar kennen en vertelt Nils aan de hand van voorbeelden over de songwriting methodiek waar wij mee werken.

Inspiratie, het vinden ervan, de kracht van een goede hookline, oefeningen met woorden, ja zeggen tegen je eerste ingeving en een onvermijdelijke deadline.

In de middag ga je individueel aan de slag, waarbij je door Nils wordt geholpen met het uitwerken of opzetten van je eerste idee. Dit gebeurt in de vorm van masterclasses: je kijkt dus bij de anderen mee. Of als je wilt, mag je een plekje zoeken om zelf even aan de slag te gaan. Na een simpele avondmaaltijd is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Er is ruimte voor feedback en je kunt elkaar helpen daar waar nodig is.

De song wordt eenvoudig opgenomen, tevens krijg je een akkoordenschema en de tekst mee of later toegestuurd via mail.

Informatie

Het maakt niet uit als je geen instrument speelt want je wordt begeleid door één van onze coaches.

TIJD: 10.00 – 20.00 uur

MAX. AANTAL DEELNEMERS: 3

NB: Na inschrijving kun je tot drie weken voor workshop datum kosteloos annuleren

DATA:
Zaterdag 13 april 2024
Zaterdag 8 juni 2024

KOSTEN: € 250,- euro excl. btw/€302,50 incl btw en inclusief een eenvoudige geluidsopname en een maaltijd

Onze coach

Nils Westerhoff – is een muzikale duizendpoot. Naast dat hij zanger is, is hij ook songwriter en producer. Zijn studie op het ArtEZ Conservatorium in combinatie met een intensieve training van Vocal Center zorgen ervoor dat hij zijn kennis op professionele wijze doorgeeft aan anderen in privé- en groepslessen in Deventer. Nils speelde jarenlang met zijn coverduo regelmatig op feesten en partijen en tourde als gitarist door het land met een cabaretière. Momenteel organiseert hij naast alle zangcoachings die hij geeft, zang- en songwritingreizen naar Deventer en onze prachtige locatie in Zuid-Oost Spanje. Check het aanbod hier.

Waarom songwritinglessen?

Het schrijven van een liedje is een bijzonder, creatief proces waar je veel in kwijt kan. Het kan grappig zijn, het kan intens zijn, het kan helpen bij het verwerken van dingen. Je wilt graag liedjes schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of loop je vast tijdens het schrijven? Dan hebben wij de tools voor je om door te pakken en eindelijk die song af te krijgen! Songwriting is DOEN en dan leren van de dingen die je maakt.

Ja, ik wil songwritinglessen bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor deze workshop terecht?

Nils Westerhoff

Zangcoach Nils Westerhoff 📧  deventer@vocalcenter.nl Nils geeft zangles in Deventer, songwritingles en homerecordingles. Zowel online als op locatie. Ook [...]