Zangles Amsterdam

Zangles Amsterdam

Zangles in Amsterdam

In Amsterdam Oost is Q-factory the place to be.

In Q-Factory komen veel muzikanten samen om te repeteren of om op te treden en het behoort tot één van de grootste muziekcentra van Europa. Mocht je wat willen eten of drinken dan is dat mogelijk in het restaurant op de begane grond.

Kom je met de auto dan kun je het beste parkeren in Q-Park garage Oosterpoort, ingang aan de Polderweg 92. Als je de uitgang Atlantisplein neemt zie je Q-Factory meteen aan je linkerzijde.

Met het OV is station Muiderpoort op 5 minuten lopen van Q-Factory.

Zingen bij Vocal Center

Zangles volgen in Amsterdam kan bij Vocal Center. Voor zowel beginnende als ervaren vocalisten bieden wij hulp om het maximale uit je stem te kunnen halen. Zingen bij Vocal Center betekent geen do-re-mi en ook geen eindeloze uitleg over ademsteun. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en daarom ga je meteen aan de slag met een eigen gekozen nummer. Zo wordt leren ook nog eens leuk.

Soorten zangles in Amsterdam

Vocal Essence® zangtechniek

Bij Vocal Center werken we met onze eigen ontwikkelde zangmethode: Vocal Essence®. Gebaseerd op onze ervaring en verschillende bestaande zangmethodes zoals EVT, CVT en Bel Canto. De Vocal coaches volgen eerst een training voordat zij les mogen geven in deze methode en putten daarnaast ook uit hun eigen praktische ervaring.

Vocal Essence® bestaat uit een balans tussen klankplaatsing, volume en energie. De methode is zo ontwikkeld dat deze geschikt is voor elk niveau. Of je nu zingt onder de douche of voor een uitverkocht Ahoy. Onze coaches hebben specialisaties in verschillende zangstijlen waardoor er altijd een coach is die jou kan helpen.

Adresgegevens

Vocal Center Amsterdam
Q-Factory Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Coaches voor zangles in Amsterdam

Bekijk van welke coaches je les kunt krijgen in Amsterdam

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin geeft ls in het hele land in opdracht [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]