Diede Teunissen

Zangcoach Diede Teunissen

Jouw eigen stem leren ontdekken? Dat kan bij Diede want zij geeft zangles in den Bosch en zangles in Uden. Waar voel jij je fijn en prettig bij? Dan ga je daarmee mee aan de slag. Samen op ontdekkingsreis gaan om het beste uit jouw stem te halen en samen jouw doelen te bereiken, dat is waar Diede goed in is. Hierin staan plezier centraal!

Diede leert je in de lessen hoe je je stem gezond gebruikt, beheerst maar ook om te kijken hoe je jouw verhaal kunt vertellen en hiermee mensen kunt raken. Word je bewust van alle mogelijkheden die jouw stem te bieden heeft en behaal jouw doelen binnen no-time.

Diede is een coach die oprecht geïnteresseerd is in jou. Ze is empatisch zeer sterk, waardoor ze zich heel goed kan verplaatsen in de vocalist. The sky is the limit. Ze heeft een specialisatie in pop, soul en R&B. Diede geeft privé-coachings, duolessen, en workshops voor beginnende en gevorderde vocalisten in den Bosch.

Podiumervaring

Met haar ervaring in diverse bands en talentenwedstrijden weet ze hoe het is om op een podium te staan. Ook heeft Diede jarenlange ervaring in communicatie en marketing. Ze weet dus als geen ander hoe je je on- en offline goed moet presenteren.

Diede stelt zich graag aan je voor

Opleiding

Bachelor in Marketing en Communicatie
Interne opleiding tot Vocal Center coach
Vocal Release Level 1 – Robin Bhaggan

Muziekstijlen

Jazz, Pop, R&B, Soul

Waar kun je zangles van Diede krijgen?

Den Bosch, Uden

Voor welke coaching kun je bij Diede terecht?

Privé zanglesPrivé zangles voordeelbundel

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.