Joyce van der Sangen

joyce van der sangen
joyce van der sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen

Joyce is Premium Vocal Coach Level A status en geeft zangles in Uden en Utrecht. Ze is een zangeres die zelf heel regelmatig nog op het podium staat en dus volledig bekend is met belasting en belastbaarheid van de stem. Joyce werkt volledig gericht vanuit jouw wensen. Van daaruit helpt zij je vertaalslag te maken naar de juiste techniek om tot de gewenste sound te komen. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan stemonderhoud, podiumpresentatie, microfoontechniek, zingen met effecten, zingen met decorations en ook voor home recording ben je aan het juiste adres.

Door middel van de Vocal Essence zangmethode word jij als vocalist centraal gezet, worden jouw grenzen verlegd en wordt het beste uit jou gehaald. Joyce kijkt verder dan alleen de klankkast (de stem). Jouw passie, jouw sound, jij als persoon delen mee in de artiest die jij wilt zijn. Met zingen geef je een stukje van je ziel aan het publiek en daar komt meer bij kijken dan een noot zingen. En dat allemaal te ontdekken…… daar helpt Joyce je heel graag bij!

Haar speerpunt is om vocalisten bewust te maken hoe je op een gezonde manier met je stem om kunt gaan zonder jouw eigen sound te verliezen.

Joyce is één van de opleiders van nieuwe coaches in onze interne opleiding tot Vocal Center coach.

Podiumervaring

Joyce (D-Joiz) heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en heeft haar strepen onder andere verdiend in het cover- en tributecircuit. Met verschillende gerenommeerde cover- en tributebands heeft ze als frontvrouw het hele land rond gecrost. Denk aan de feestband KnockOut The Band, allroundcoverband Rootz, akoestische formatie BAM! Maar ook solo wordt Joyce regelmatig geboekt als bij diverse muzikale evenementen en is ze één van de vaste sessie vocalisten van Goldfinger Productions en HQ Studio voor het opnemen van backing vocals voor gerenommeerde Nederlandstalige artiesten.

Met haar krachtige stem met enorm bereik, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie en passie voor blues & rock, weet Joyce je te vermaken maar ook zeker te raken!

Joyce stelt zich graag aan je voor

Dat Joyce een blues/rock zangeres in hart en nieren is en de vocale effecten onder de knie heeft, bewijst ze te meer in haar rol als Janis Joplin. Als leading lady toerde zij in een theatershow over het leven van Janis Joplin. Alle herkenbare songs van Janis kwamen voorbij en het indrukwekkende verhaal van Janis’ veel te korte leven werd verteld. Een concert waar het niet alleen ging om de nummers zingen, maar de beleving van de tekst en van de emotie.

Joyce is ook op het podium te vinden met haar bluesrock band die een ode brengt aan de muziek van Beth Hart. Een tribute band die de hartverscheurende klassieke rock en bluesrock songs met een mainstream poprandje brengt. Een ode aan de geweldige muzikaliteit en performance van Beth Hart. Haar muziek staat voor Joyce heel dichtbij, de teksten zijn herkenbaar en de blues rock toon van haar albums brengen bij Joyce werkelijk kippenvel op de huid.

Meer over Joyce kun je lezen op D-Joiz

Opleiding

Basis cursus Stemtherapie en stemstoornissen
CVT workshops en masterclasses
EVT workshop
Interne opleiding tot Vocal Center coach
Interne opleiding zorgteam
Opleiding stemmassage THIM Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie
Opleiding vocal massage Bagghan Methode

Muziekstijlen

Country, Jazz, Pop, Pop/Rock, Rock, Soul

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.