Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse

Manon geeft zangles in Amersfoort en zangles in Rotterdam. Manon is een rustige, geduldige zangcoach. Ze past zich aan aan wat de vocalist nodig heeft om zo het allerbeste eruit te kunnen halen. Door haar eigen brede praktijkervaring in rock- en popbands, akoestische settings, muziektheater, kinderentertainment en diner-shows kan ze jou helpen waar dat nodig is.

Vocalisten voelen zich bij haar op hun gemak, maar ze is ook niet bang om je net dat duwtje of die uitdaging te geven die je zelf nog niet had bedacht.

Podiumervaring

Als klein meisje van 9 had Manon haar eerste grote podiumervaring bij het Junior Kinder Songfestival waar ze het tot de halve finale schopte, toen nog zonder enige zangles. Later is ze leadzangeres geweest bij verschillende coverbands. Ze schreef haar eigen muziektheater stuk, was backingvocalist bij o.a de Musical-Awards en De Uitmarkt en ze zat in het live entertainment team bij Centerparcs parken Port Zelande en De Eemhof.

Inmiddels is ze actief als backingvocalist en is Manon lead zangeres in de Toto Tribute Band: ‘Touch Of Toto’. Daarnaast zingt Manon in een akoestisch bandje ‘Pure Music’ op verschillende locaties en is ze in de Sinterklaas periode door heel het land te vinden met ‘Fleurtje en de Koele Pietenband’.

Manon stelt zich graag aan je voor

Specialismes

Auditievoorbereiding
Bandcoaching
Duo lessen
Microfoon techniek
Tekst en liedinterpretatie
Theater ervaring
Vocal Essence® specialist

Opleiding

Dutch Academy Of Performing Arts (Vocal Class)
Interne opleiding tot Vocal Center coach

Muziekstijlen

Musical, Pop, Rock

Waar kun je zangles van Manon krijgen?

Amersfoort, Rotterdam

Voor welke coaching kun je bij Manon terecht?

Privé zangles, Groepszangles, Privé zangles voordeelbundel

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.