Zangles Amersfoort

Zangles Amersfoort

Zangles in Amersfoort

Zangles in Amersfoort wordt gegeven in de MWVocal Studio op de Heiligenbergerweg 203A in Amersfoort.

De blauwe studio staat direct naast het hek op het terrein van HSV T’ Haartje. Wij adviseren “HSV ‘t haartje” in te typen in je navigatie. Hier zijn gratis parkeerplekken aanwezig.

Zingen bij Vocal Center

Met locaties door het hele land kun je ook zangles volgen in Amersfoort. Vocal Center is er voor zowel beginnende als ervaren vocalisten en helpt je om het maximale uit je stem te halen. Zangles in Amersfoort bij Vocal Center betekent niet dat je eindeloos toonladders oefent of ellenlange uitleg over ademsteun krijgt. Bij ons ga je meteen aan de slag met een eigen gekozen nummer zodat er een goede combinatie is tussen leuk en leren.

Soorten zangles in Amersfoort

Vocal Essence® zangtechniek

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze eigen zangmethode ontwikkeld: Vocal Essence®. Deze zangmethode is ontwikkeld op basis van verschillende bestaande zangmethodes zoals Bel Canto, EVT en CVT. Voordat onze coaches hier les in mogen geven volgen zij eerst een training. Daarnaast putten zij ook uit hun eigen ervaring tijdens het lesgeven.

Vocal Essence® bestaat uit een balans tussen klankplaatsing, volume en energie. De methode is zo ontwikkeld dat deze geschikt is voor elk niveau. Of je nu zingt onder de douche of voor een uitverkocht Ahoy. Onze coaches hebben specialisaties in verschillende zangstijlen waardoor er altijd een coach is die jou kan helpen.

Adresgegevens

Vocal Center Amersfoort
Heiligenbergerweg 203 A
3816 AJ Amersfoort

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Coaches voor zangles in Amersfoort

Bekijk van welke coaches je les kunt krijgen in Amersfoort.

Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse 📧 manon@vocalcenter.nl Manon geeft groeps- en privé zangles in Amersfoort.  Manon is een [...]