Muziekschool Rotterdam

Rotterdam

Zingen bij Vocal Center

Woon jij in de buurt van Rotterdam en ben je op zoek naar een muziekschool? Bij Vocal Center ben je aan het juiste adres! Wij ondersteunen vocalisten op elk niveau. Van nieuw in de muziekwereld tot een ervaren vocalist, Vocal Center helpt jou bij het bereiken van je doelen.

Wij zijn geen traditionele muziekschool. We laten je niet eindeloos toonladders oefenen of geven je een ellenlange uitleg over ademsteun. Nee, wij pakken het anders aan. Onze lessen zijn leuk en leerzaam doordat we direct aan de slag gaan met jouw eigen gekozen nummers. De zanglessen zijn geschikt voor zowel jong als oud, dus er is voor ieder wat wils.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Rotterdam

Vocal Essence®

Bij onze muziekschool in Rotterdam werken we met de Vocal Essence® methode. Deze methodiek hebben wij zelf ontwikkeld op basis van verschillende zangtechnieken. Daarnaast volgen onze zangcoaches trainingen voordat ze les mogen geven. Deze combinatie zorgt voor efficiënte zanglessen. Met deze zangmethodiek leggen wij de focus op wat jij als vocalist kunt gebruiken om jouw stem te leren kennen, en jouw grenzen opnieuw kunt gaan uitvinden.

Vocal Essence legt de nadruk op het vinden van de balans tussen de klankplaatsing, volume en energie. De techniek is zodanig ontworpen, dat deze geschikt is voor elk niveau. De methode kan ook toegepast worden op iedere zangstijl. Onze zangcoaches weten exact hoe zij jou moeten helpen.

Onze zangcoaches in Rotterdam

Elke coach van Vocal Center heeft een interne opleiding gevolgd. Als muziekschool hechten wij dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen. Dit merk je dan ook bij onze lessen. Wij hebben diverse zangcoaches beschikbaar in Rotterdam, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten.

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Ja, ik wil zangles in Rotterdam!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. We zien je snel!