Zangcoach Rotterdam

Zangcoach Rotterdam

Zingen bij Vocal Center

Wil jij de grenzen van je stem opzoeken en kijken wat jouw stem allemaal kan? Of ben jij al een ervaren vocalist, maar wil jij je stem tot in de puntjes perfectioneren? Bij Vocal Center maakt het niet uit op welk niveau je opereert, onze zangcoaches helpen jou graag bij jouw doelen. Woon jij in de buurt van Rotterdam? En ben je op zoek naar een professionele zangcoach? Wij helpen jou met een zangcoach die bij jou past.

Bij Vocal Center proberen wij de lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Zo zul je bij ons geen eindeloos saaie zangoefeningen doen, maar gaan wij direct aan de slag met de door jouw gekozen nummers. Bij Vocal Center helpen wij zowel jong als oud. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan bij Vocal Center voor zangles in Rotterdam.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Rotterdam

Vocal Essence®

Onze coaches bij Vocal Center werken allemaal met Vocal Essence®. Dit doen wij ook in Rotterdam. Voor deze zangmethode hebben wij alle belangrijke ingrediënten uit CVT, EVT en Bel Canto gebundeld. Dit samen met de kennis van onze coaches zorgt voor een mooi resultaat bij onze zanglessen.

Met Vocal Essence vinden wij een balans tussen klankplaatsing, volume en energie. Door middel van deze balans weet jij hoe je het maximale uit je stem kunt gaan halen. Zo hebben wij deze methodiek zodanig vereenvoudigd, dat deze terug te brengen is naar 3 a4’tjes. Vocal Essence is dan ook zeer geschikt voor alle niveaus. Dus wat voor zangstijl jij ook hebt, met Vocal Essence helpen wij jou om je grenzen te verleggen.

De zangcoaches in Rotterdam

Voordat onze coaches bij Vocal Center aan de slag kunnen, dienen zij een interne opleiding te volgen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze zanglessen waarborgen. De zangcoaches van Vocal Center werken iedere dag met vol passie om de zang van hun kandidaten naar een hoger niveau te tillen. Iedere zangcoach heeft dan ook zijn of haar eigen specialisaties. Zo kunnen onze zangcoaches jou optimaal begeleiden.

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse 📧 manon@vocalcenter.nl Manon geeft zangles in Amersfoort en zangles in Rotterdam. Manon [...]

Ik wil zangles in Rotterdam!

Wil jij samen met een vocal coach in Rotterdam aan de slag met jouw stem? Wij van Vocal Center gaan graag de uitdaging met jou aan. Heb je vragen of wil je meer informatie over wat wij precies doen? Neem dan vooral contact met ons op. Direct aanmelden voor zangles mag natuurlijk ook! Dat kan via onderstaand formulier. Tot snel!