PREMIUM: AUDITIE VOORBEREIDING

Auditie voorbereiding

Auditie doen is iets wat je kunt leren en waarvan het belangrijk is dat je je goed voorbereid. Omdat auditie doen voor een opleiding anders is dan een auditie voor een musical en er ook verschil in is of je als zanger of als danser auditie doet, hebben wij verschillende specialistische trajecten voor de richting waarin je auditie wilt doen. Onze coaches helpen je graag met het voorbereiden op deze auditie.

Deze trajecten op maat hebben en tarief van €69,- ex btw per uur/ €83,50 incl btw.  (ben je onder de 21 jaar? Dan betaal je geen btw). Onze coaches hebben veel ervaring en kunnen jou optimaal adviseren en begeleiden bij de volgende onderdelen.

Musical

Om goed voor de dag te komen bij een auditie voor een rol in een musical of een andere productie zijn er bepaalde dingen die je moet weten. Tijdens dit premium traject van meestal 3 lessen van een uur leer je van jouw coach hoe je je moet voorbereiden, hoe het is om te worden aangenomen of afgewezen, en dus ook hoe de grote rollen worden binnen gesleept. Je leert de kunst van het auditeren van Musical Awards-genomineerden en winnaars. De besten in het vak dus!

INHOUD

Deze op maat trajecten hebben een tarief van €69,- ex btw per uur/€83,50 incl btw. (Ben je onder de 21 jaar? Dan betaal je geen btw). Onze coaches hebben veel ervaring en kunnen jou optimaal adviseren en begeleiden bij verschillende onderdelen.

 • Hoe houd je je zenuwen onder controle?
 • Welke nummers zijn het meest geschikt voor een specifieke auditie en hoe bereid je je voor zodat je het beste van jezelf kan laten horen en zien?
 • Hoe kom je aan bladmuziek?
 • Wat trek je aan?
 • Wat neem je mee naar een auditie?
 • De do’s en don’ts om een jury of commissie te benaderen tijdens je auditie.
 • Wat zet je wel en niet op je CV en hoe moet deze eruit zien?
 • Wat doe je op de dag van je auditie voordat je de auditie ruimte inloopt?
 • Wat doe je na een auditie?

Dansers

Ben jij een danser(es) en heb je binnenkort een auditie voor een opleiding of misschien wel voorstelling waarvoor je ook zangauditie moet gaan doen? Voel jij je nog geen zanger(es) omdat je geen of weinig zangervaring hebt, maar wil je daar verandering in brengen en ook dit auditieonderdeel zeker in gaan? Dan is dit traject iets voor jou!

 

INHOUD

In dit traject van 5 lessen, speciaal voor dansers, gaan we je ‘from scratch’ leren hoe jij je stem kunt leren begrijpen, beheersen en optimaal je auditie in kunt gaan.

 • Energie met een link naar dansen.
 • Vocal Essence® .
 • Eigen song kiezen en toonsoort bepalen.
 • Knelpunten aanpakken en keuzes maken.
 • Interpretatie.

Muziekopleiding

Om goed voor de dag te komen bij een auditie voor een muziekopleiding zijn er bepaalde dingen die je moet weten. Bij dit traject op maat komen alle onderwerpen aan bod waar je mee te maken krijgt tijdens een auditie. Van hoe je je kan voorbereiden tot wat je aantrekt. Maar ook muziektheorie, muzikaal gehoor oefeningen, ritme, etc.

Inhoud

Week 1
Repertoire: welke nummers zijn het meest geschikt. Verschillende nummers uitproberen. Hoe uitvoeren, begeleiding muzikant of instrumental? • Hoe bereid je een auditie voor?

Week 2
Hoe ga je om met zenuwen? • We gaan werken aan je performance en interpretatie.

Week 3
CV inhoud en motivatie schrijven. Wat zet je er in om zo goed mogelijk voor de dag te komen en kans te maken om te worden uitgenodigd? Wat voor een film materiaal of audio is geschikt?

Week 4
Muziektheorie. We behandelen de basics: solfege, ritmiek, akkoordenleer en notenschrift, en geven je tips en tools hoe je dit zelf thuis kan studeren.

Week 5
Styling: wat trek je aan? Outfit plannen, sets mee nemen. Samen maken we een moodboard.

Week 6
Microfoontechniek. Hoe gebruik je een microfoon?
Wat neem je zelf mee naar een auditie? Gesprek auditie commissie; wat bereid je voor, do’s & don’ts. Hoe zorg je ervoor dat je niet vast loopt of stil valt.

Week 7
Performance filmen en bekijken, evalueren. Wat ging goed, wat valt op, wat kan beter?

Week 8
Try out. Eventueel met iemand erbij als extra feedback of film opname laten evalueren met feedback door andere coach. We kijken samen terug naar het hele traject en je coach helpt je nog met eventuele vragen.

JA, IK WIL HULP BIJ AUDITIE VOORBEREIDING!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je hiervoor terecht?

Suze van Manen

Zangcoach Suze van Manen 📧 suze@vocalcenter.nl Suze geeft zangles in Veenendaal. Het brengen van een verhaal [...]

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Astrid Tan

Zangcoach Astrid Tan 📧 astrid@vocalcenter.nl Astrid geeft zangles in Delft. Het beste uit jouw stem halen, [...]

Anoek Dingemans

Zangcoach Anoek Dingemans 📧 anoekdingemans@vocalcenter.nl Anoek Dingemans geeft zangles in Hoogerheide en zangles in Bergen op Zoom. Ze is coach [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]