Privé zangles in Amsterdam

Privé zangles in Amsterdam

Zingen bij Vocal Center

Wil jij jouw zangtalent naar een hoger niveau tillen? Of ben je misschien al een ervaren vocalist, maar wil jij de volledige potentie uit jouw stem kunnen halen? Bij Vocal Center helpen we iedereen met een passie voor zingen. Onze zangcoaches zitten verspreid door heel Nederland. Ook in Amsterdam kun jij dus terecht voor privé zangles bij jou in de buurt.

Ben jij geïnteresseerd in één op één les met een van onze topcoaches? Bij Vocal Center leer jij je grenzen verkennen en uit je comfort zone te stappen. Zo kun jij de volledige potentie van jouw stem ontdekken. Onze lessen bestaan dan ook niet uit saaie do-re-mi’s. In plaats daarvan gaan we samen aan de slag met de door jou uitgekozen nummers. Tijdens het zingen leren wij jou hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Onze zanglessen zijn voor iedereen! Dus of je nou jong of oud bent, je bent altijd welkom.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Amsterdam

Vocal Essence®

Wil jij privé zangles volgen in de omgeving van Amsterdam? Je zult dan merken dat wij gebruik maken van onze zelfontwikkelde zangmethodiek. Onze unieke zangmethodiek genaamd  Vocal Essence® bevat diverse elementen van zangtechnieken zoals CVT, EVT en Bel Canto. Vocal Essence zorgt ervoor dat jij de handvatten krijgt om jouw eigen stem beter te leren.

Bij Vocal Essence draait het om de balans tussen, volume, energie en klankplaatsing. In essentie is dit alles wat jij nodig hebt om het maximale uit je stem te halen. Wij hebben de theorie achter Vocal Essence zodanig vereenvoudigd, dat de theorie terug te brengen is naar drie pagina’s. Vocal Essence is dan ook voor ieder niveau geschikt. Dus of jij nou coaching wilt voor jouw optreden in Ahoy, of voor je huiskamer concert, het is bij Vocal Center allemaal mogelijk! Onze coaches weten exact hoe zij jou hierbij kunnen helpen.

De voorbereiding van je zangles

Wanneer je bij ons op zangles komt, dan is het handig als je van tevoren minimaal één liedje voorbereidt zodat we meteen aan de slag kunnen. Denk van tevoren dus goed over waarmee wij jou kunnen helpen, zo kunnen wij de les voor jou zo efficiënt mogelijk inrichten.

Op platformen zoals Youtube, Spotify en Karafun kun je vaak instrumentele versies van de nummers vinden die jij wilt gaan oefenen. Bepaalde coaches werken ook met bladmuziek en piano. Toch geven wij de voorkeur aan instrumentale nummers. Zo kunnen wij ons volledig gaan focussen op de zang. Je kunt je nummers meenemen via een USB-stick, maar je kunt ze ook van tevoren mailen naar de desbetreffende coach.

Bij ons mag je de lessen opnemen. Zo kun je achteraf terugluisteren hoe je hebt gezongen. Onze coaches kunnen je les ook voor jou opnemen. Deze opnames zijn enkel voor jou bedoeld en worden na de les direct gewist. De opname sturen wij dan naar jou via Whatsapp.

Bring a friend

Je kunt ervoor kiezen om individuele zanglessen te nemen, maar je hebt ook de keuze om een vriend mee te nemen naar jouw zangles. Wij hanteren maximaal 3 personen per groep. De tarieven hiervan kun je vragen aan je coach of via mail.

Groepszangles

Heb je in het verleden al privé zangles gehad, maar ben jij toe aan wat nieuws? Goed nieuws! Wij bieden ook groepszanglessen aan! Tijdens groepszanglessen zing je samen met andere mensen die jij wel of niet kent. Groepszanglessen zijn erg gezellig, en je kunt ook nog eens wat van elkaar leren! Bovendien is het een makkelijke manier om je stem te leren kennen.

Zangcoach in Amsterdam

Voordat de coaches bij ons komen werken, krijgen ze een interne opleiding vanuit Vocal Center. Nadat deze interne opleiding is afgerond, mogen zij zichzelf een echte Vocal Center coach noemen! Onze coaches werken met veel passie en enthousiasmeren jou om het beste uit jezelf te halen. Iedere coach heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en specialisaties. Wij hechten bij Vocal Center dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen.

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin is de oprichter van Vocal Center, premium coach, [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]

Ik wil privé zangles in Amsterdam!

Op zoek naar een vocal coach bij jouw in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!