Uden

UDEN

Zangles in Uden

Zangles in Uden wordt gegeven in ‘t Podiumhuys (Muziekfabriek D-Joiz, onderdeel van ‘t Handelshuys)

Dit is een plek waar iedereen welkom is. Naast zanglessen is er ook ruimte voor voor sport, dans en muziek, kunst & cultuur, kleinschalig theater, exposities, evenementen, cursussen en seminars. Je kunt bij Vocal Center Uden ’t Podiumhuys terecht voor individuele lessen, stem massages, groepslessen, duo en trio lessen, presentaties, workshops en masterclasses.

NOTE: De ingang is niet via de hoofdingang van ‘t Handelshuys, maar via ingang achterzijde vleugel ‘t Podiumhuys. Bij binnenkomst kun je plaats nemen in de aula bij de bar of bij een van de zitgelegenheden. Je wordt altijd door de coach opgehaald. Lesruimte 61 en 62 zijn beiden op de begane grond, lesruimte 63 is op de 1e verdieping.

Mocht je met de auto komen, dan kun je gratis parkeren. Volg op de afbeelding de rode pijl voor de aanrijroute. Binnenplein van het gebouw is een autovrije zone. Parkeer je auto aan de Udenseweg en loop langs het pand af naar de ingang. Met fiets of brommer kun je wel tot aan de voordeur komen.

Kom je met het openbaar vervoer, dan is de locatie te bereiken met de bus. Vanaf alle stations in de omgeving rijden er bussen naar halte Industrielaan. Vanuit daar is het 5 minuten lopen naar ingang ’t Podiumhuys.

Adresgegevens

Vocal Center Uden
‘t Podiumhuys
Udenseweg 2
5405 PA Uden

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Oosterhout (NB) , Tilburg en in Uden. Ze [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]