Muziekschool Den Haag

Den Haag

Zingen bij Vocal Center

Houd jij van zingen en ben je op zoek naar een muziekschool in omgeving Den Haag? Kom dan naar Vocal Center! Wij ondersteunen zowel beginnende als ervaren vocalisten. Of je nou zingt in de douche of voor een uitverkocht Ahoy, bij Vocal Center helpen we je bij het bereiken van je doelen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom oefen je bij ons niet eindeloos toonladders of geven we ellenlange uitleg over ademsteun. Nee, bij ons ga je direct aan de slag met een eigen gekozen nummer. Dat maakt onze lessen niet alleen leerzaam maar ook leuk. De zanglessen zijn geschikt voor zowel jong als oud, dus er is voor ieder wat wils.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in de buurt van Den Haag

Vocal Essence®

Bij onze muziekschool in de buurt van Den Haag werken we met de Vocal Essence® methode. Deze methode hebben wij zelf ontwikkeld op basis van verschillende bestaande zangtechnieken zoals Bel Canto, CVT en EVT. Onze Vocal Coaches volgen eerst een interne opleiding tot Gecertificeerd Vocal Center Coach voordat ze les mogen geven in deze techniek en putten daarnaast uit hun eigen praktische ervaring. Vocal Essence® legt de focus op wat jij als vocalist nodig hebt om je stem goed te gebruiken en om hier alles uit te halen. Het legt de nadruk op het vinden van de balans tussen de klankplaatsing, volume en energie. De techniek is zodanig ontworpen, dat deze geschikt is voor elk niveau. De methode kan ook toegepast worden op iedere zangstijl en onze coaches weten dankzij hun eigen ervaring precies hoe zij jou het beste kunnen ondersteunen.

Onze zangcoaches in de buurt van Den Haag

Elke coach van Vocal Center heeft een interne opleiding gevolgd. Als muziekschool hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze coachings. Dit merk je dan ook! Wij hebben diverse zangcoaches beschikbaar in de buurt van Den Haag, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten. De dichtstbijzijnde locaties zijn Delft en Zoetermeer.

Astrid Tan

Zangcoach Astrid Tan 📧 astrid@vocalcenter.nl Astrid geeft zangles in Delft. Het beste uit jouw stem halen, [...]

Ja, ik wil zangles in de buurt van Den Haag!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Heb je vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. De dichtstbijzijnde locaties zijn Delft en Zoetermeer. Geef op het formulier aan welke locatie je voorkeur heeft. We zien je snel!