Zangles Breda

Zangles Breda

Zingen bij Vocal Center

Wil jij graag leren zingen of meer uit jouw stem halen? Dan zit je bij Vocal Center in Breda op de juiste plek! Bij Vocal Center helpen we iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen op wat voor manier dan ook.

Zangles bij ons betekent meteen aan de slag gaan met een nummer dat je zelf hebt uitgekozen. Samen met jouw coach kijk je naar wat je nog meer uit jouw stem kunt halen. Bij Vocal Center dus geen saaie do-re-mi zangoefeningen, en eindeloze uitleg over ademsteun. Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt, vandaar dat we aan de slag gaan met jouw eigen gekozen nummer.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Breda

Vocal Essence®

Bij Vocal Center maken wij gebruik van Vocal Essence®. Dit is een unieke zangmethode die gebaseerd is op zangtechnieken waaronder CVT, EVT en Bel Canto. De zangcoaches worden niet alleen getraind door ons maar gaan ook uit van hun eigen praktische ervaring. Vocal Essence® is volledig gericht op het beste uit je stem halen én je stem ontwikkelen zodat je jouw stem niet alleen beter leert kennen maar nog beter leert zingen.

Wij coachen van jouw huiskamer tot optredens voor volle zalen of tot de kroeg in de buurt. Wat voor zangstijl je hebt of hoe jij als zanger of zangeres ook bent. Onze coaches weten precies hoe ze jou het beste kunnen helpen zodat jij het meeste en het beste uit jouw stem kunt halen. De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis voor hoe jij het beste uit jouw stem kan halen.

Zangcoach in de buurt van Breda

Alle coaches van Vocal Center ronden een opleiding af voordat zij zichzelf een Vocal Center coach mogen noemen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit onder de coaches garanderen. Daarnaast draagt elke zangcoach ook zijn eigen specialisaties en kwaliteiten bij, waar jij gebruik van kunt maken. In de buurt van Breda kun je terecht bij verschillende Vocal Centers: Oosterhout, Raamsdonk, Tilburg of Waalwijk. Samen met een van onze coaches ga jij het beste uit je stem halen!

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Oosterhout (NB) , Tilburg en in Uden. Ze [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]

Ja, ik wil zangles in Breda!

Ben je op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Dan zit je bij Vocal Center goed! Wij helpen je met het ontwikkelen van jouw stem! Op verschillende locaties staan wij klaar om je te helpen. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via het onderstaand contactformulier. Tot snel!