Zangcoach Arnhem

Zangcoach Arnhem

Zingen bij Vocal Center

Ben jij toe aan je eerste stappen in de muziekwereld en bezig met het ontdekken van je stem? Of ben jij als vocalist al jaren actief, maar wil je jouw stem tot in de puntjes perfectioneren? Bij Vocal Center maakt het niet uit op welk niveau je zingt, onze specialisten staat voor je klaar. Dus woon jij in of in de buurt van Arnhem en ben je op zoek naar een zangcoach die jou kan ondersteunen? Bij Vocal Center vind je de zangcoach die bij je past!

Denk jij bij zangles aan toonladders oefenen, staand naast een piano? Fout gedacht! Wij doen niet aan saaie do-re-mi’s of eindeloze gesprekken over de juiste ademsteun. In plaats daarvan gaan we aan de slag met liedjes die je van te voren zelf hebt uitgekozen. Gewoon leren door lekker te zingen dus! Dat klinkt wat ons betreft al een stuk leuker. Zowel jong als oud kunnen bij onze zangcoaches terecht, dus meld je vandaag nog voor zangles bij ons in Arnhem.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Arnhem

Vocal Essence®

Al onze zangcoaches werken met de door onszelf ontwikkelde Vocal Essence® methode, zo ook in Arnhem. Voor deze zangmethodiek hebben we de meest effectieve ingrediënten uit CVT, EVT, Bel Canto en Alexander techniek gebundeld met de kennis van onze coaches. Samen met jou kijken we wat jij kunt gebruiken om je stem beter te leren kennen.

Met Vocal Essence gaan we terug naar de essentie van de stem. Door balans te vinden tussen klankplaatsing, volume en energie weet jij straks hoe je het maximale uit je stem kunt halen. We hebben de techniek zo vereenvoudigd dat de kern is terug te brengen naar 3 A4’tjes. Hierdoor is Vocal Essence zeer geschikt voor alle niveaus. Wat voor zangstijl je ook hebt, met deze methodiek helpen wij jouw grenzen verleggen en jouw doelen te bereiken.

Zangcoaches in Arnhem

Voordat iemand coach bij ons wordt, volgt hij of zij eerst een interne opleiding. Hierdoor kunnen we de kwaliteit die we jou willen leveren blijven waarborgen. Al onze coaches werken dag in dag uit vol passie en enthousiasme om jouw kunnen naar een hoger niveau te tillen. Ze beschikken dan ook ieder over diverse specialisaties, zodat ze je optimaal kunnen begeleiden. In Arnhem kun je voor zangles terecht bij coaches Jacqueline Aronson en Irisa Mustamu. Samen met jou gaan zij aan de slag met jouw wensen en ontdek je dat ze meer uit jouw stem weten te halen dan je zelf had gedacht!

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil zangles in Arnhem!

Wil jij samen met een vocal coach in Arnhem aan de slag om het maximale uit je stem te halen? Wij van Vocal Center gaan graag de uitdaging met jou aan. Heb je vragen of wil je meer informatie over wat wij precies doen? Neem dan vooral contact met ons op. Direct aanmelden voor zangles mag natuurlijk ook! Dat kan via onderstaand formulier. Tot snel!