Zingen in Tilburg

TILBURG

Zangles in Tilburg

Wil jij komen zingen in Tilburg? Bij Vocal Center ben je aan het juiste adres. Wij ondersteunen zowel beginnende als ervaren vocalisten bij het bereiken van hun doelen. Dat doen we onder andere in Tilburg, maar ook in de rest van Nederland. Vocal Center is geen standaard muziekschool waarbij je eindeloos toonladders moet oefenen of eerst heel veel informatie aan moet horen voor je zelf aan de slag mag. Wij gaan direct aan de slag met door jou gekozen nummers, we combineren leren en plezier.

De zangles van Vocal Center in Tilburg vindt plaats in opnamestudio ‘Larger Than Live’ in Carré Ateliers Tilburg, gelegen in het voormalige St. Elisabeth ziekenhuis. Kunstenaars en creatieve ondernemers van allerlei disciplines hebben in Carré een werkruimte.

Kom je met de auto dan is het na 15.00 uur gratis parkeren.

Van zangles in een groep tot privé of zelfs online, alles is mogelijk bij Vocal Center. Maar dat niet alleen, naast zanglessen bieden we ook zang- en songwritingworkshops.

Zingen in Tilburg met demo opnemen

Wil jij een demo opnemen en weet je niet waar je moet beginnen? Ook hiervoor kun je terecht bij Vocal Center. Of wanneer je auditie wilt doen en wat meer zekerheid in je stem wilt brengen. Onze ervaren coaches ondersteunen zowel beginnende als ervaren vocalisten.

Trajecten

Bij ons kun je niet alleen terecht voor zangworkshops maar ook voor verschillende trajecten. Bijvoorbeeld voor spreken in het openbaar of stemtraining.

Zingen in Tilburg

Adresgegevens

Vocal Center Tilburg
Carré Ateliers
Carré 100
5017 JE Tilburg

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Raamsdonk , Tilburg en in [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]