Kika Wilschut

Zangcoach Kika Wilschut

Kika geeft zangles in De Bilt en zangles in Soest.

Ze is een enthousiaste en empathische coach die er echt voor wil gaan om haar vocalist het beste te kunnen helpen. Daarom vindt ze een gezellige sfeer in haar lessen belangrijk zodat haar leerlingen zich op hun gemak voelen. Ze luistert graag naar de wensen van de vocalist en gaat daarna doelgericht te werk. Op deze manier helpt ze haar leerlingen om elke les het beste uit zichzelf te halen!

Podiumervaring

Kika heeft al heel wat jaren ervaring op het podium! Muziek is haar met de paplepel ingegoten en als kind deed zij mee aan musicals en talentenjachten. Ze stond ook al vroeg op het podium in de bands van haar ouders en deed op school muzikale projecten. Na haar studie aan het conservatorium is ze dit professioneel gaan doen. Momenteel treedt ze als zangeres op in formaties variërend van bigband tot duo, en alles daartussenin. De genres lopen uiteen; o.a. pop, rock, jazz en soul.

Tijdens en na haar studie heeft Kika ervaring opgedaan als backing vocalist bij onder andere Berget Lewis, Laura Mvula en het Metropole Orkest tijdens optredens in Ahoy, Het Concertgebouw, de Jaarbeurs en andere grote en kleine podia in Nederland. Die ervaring deelt ze graag met haar leerlingen en je kunt bij Kika bijvoorbeeld ook terecht voor coaching op het gebied van podiumpresentatie, meerstemmig zingen en auditietraining.

Kika stelt zich graag aan je voor

Opleiding

Conservatorium Utrecht, Bachelor of Music, afdeling Jazz&Pop en keuzerichting pedagogiek voor lesbevoegdheid
Interne opleiding tot Vocal Center coach

Muziekstijlen

Jazz, Pop, Rock, Soul

Waar kun je zangles van Kika krijgen?

De Bilt, Soest

Voor welke coaching kun je bij Kika terecht?

Privé zanglesPrivé zangles voordeelbundel, Vocal essence specialist

Ik wil graag zangles!

Meld je nu aan

Neem contact op

Wil jij graag meer info? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Deze website maakt gebruik van cookies en gebruikt jouw persoonlijke data om het gebruikerservaring te verbeteren.