VOCAL CENTER ZANG BOOTCAMP

Vocal Center summer bootcamp

(beginners en gevorderden)

In een Vocal Center Bootcamp ga je 2 weken aaneengesloten werken aan jouw zangtechniek, je performance en je werkt naar een optreden toe. Een cadeautje voor jezelf dus.

Elke dag les krijgen bij Vocal Center. Met aan het einde van de 2 weken een mooie show van de door jullie zelf gekozen en gezongen nummers.

Je hoeft zelf geen instrument te kunnen bespelen.

Wanneer: Nieuwe data volgen z.s.m.

Locatie: Hoorn, Uden, Deventer

Inhoud

Van privélessen tot workshops met verdieping, alles komt aan bod. Alles om jou klaar te stomen voor jouw eindpresentatie. Met een eigen coach die twee weken lang voor je klaarstaat en je elke dag helpt om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Deze bootcamp is voor vocalisten van alle niveau’s!

De groep van maximaal 7 personen wordt begeleid door meerdere coaches, die hun kennis en krachten bundelen om elke deelnemer over hun drempel te halen, om de onzekerheden weg te nemen en ieder op hun eigen wijze krachtig en vrij op dat podium te laten stralen.

Grootste doel is de ontwikkeling van de vocalist zelf en dat op alle vlakken.

Ook is er een mogelijkheid tot het online volgen van de lessen en workshops. Ieder individu heeft een persoonlijke coach om over alles te kunnen sparren. De lessen en workshops worden gegeven door onze coaches Marcel Swerissen, Joyce van der Sangen, Linda Meester en Nils Westerhoff.

Alles gaat om jouw persoonlijke voorkeur, qua genre, maar ook qua indeling. Het tijdstip van de les of workshop gaat dus in overleg.

Wil jij klaargestoomd worden voor jouw optreden? Dan zien we je heel graag op de Vocal Center Herfst Bootcamp.

  • Vocal Essence® zangtechniek
  • Podiumpresentatie
  • Timing en dynamiek
  • Stemonderhoud
  • Hoe houd je je zenuwen onder controle?
  • Mentale ondersteuning
  • Microfoontechniek
  • Individuele coaching op jouw niveau
  • Een (privé) optreden voor familie en vrienden
  • Twee weken om nooit te vergeten!

Schema van de lessen is flexibel!

Informatie

Datum:
Als Corona onder controle is komen we met nieuwe data. Maar als je op de lijst wil dan kan dat. Schrijf je in.

Kosten:
€750,- excl. btw

Duur:
Twee weken iedere dag les of een workshop/groepsles met een optreden op de laatste zondag. Mogelijkheid om bepaalde onderdelen online te doen. De coaches zijn flexibel en plannen de afspraken graag aan de hand van jouw agenda. (ochtend, middag of avond)

Voorbereiding: Dat doe je samen met je coach.

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor de 1e bootcamp datum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Inschrijven:
Dat kan onderaan deze pagina door het contactformulier in te vullen.

Onze coaches

Marcel heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en zingt al jaren als Rock- en Popzanger in diverse bands. Momenteel werkt hij aan een solo Album.

Marcel heeft als coach van team Ali-B in The Voice Of Holland gewerkt en is coach van vele bekende en minder bekende Nederlanders. Daarnaast was hij in 2019 Vocal Coach en zanger in het achtergrondkoor van Duncan tijdens het Eurovisie Songfestival.

Joyce (D-Joiz) heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en heeft haar strepen onder andere verdiend in het cover- en tributecircuit. Met verschillende gerenommeerde cover- en tributebands heeft ze als frontvrouw het hele land rond gecrosst.
Denk aan TROUBLE tribute to Beth Hart, A night with Janis Joplin, feestband KnockOut The Band, allroundcoverband Rootz, akoestische formatie BAM!

Maar ook solo wordt Joyce regelmatig geboekt als bij diverse muzikale evenementen en is ze regelmatig te vinden in de studio als sessiemuzikant backing vocals. Met haar krachtige stem met enorm bereik, haar muzikale creativiteit, explosieve podiumpresentatie en passie voor blues & rock, weet Joyce je te vermaken maar ook zeker te raken!

Linda heeft veel podiumervaring opgedaan door te zingen in diverse coverbands. Zowel akoestische muziek als meer heavy pop en rock zijn voor haar bekende en bewandelde terreinen. Ook is Linda regelmatig muzikaal leider bij open podia en jamsessies.

Nils is zanger, gitarist, songwriter en producer. Nils zingt en speelt al 17 jaar. Naast de podiumervaring die hij opdeed aan het conservatorium heeft Nils in verschillende bandprojecten gespeeld waar hij liedjes voor schreef in de genres pop, country, folk, indie en worldbeat. Ook was hij vaste invaller bij een aantal coverbands, stond hij op diverse festivals en organiseerde een aantal succesvolle evenementen. Momenteel speelt hij met zijn allround coverduo Bervoets & Westerhoff regelmatig op allerlei evenementen en feestjes. Van kroegen en tuinfeesten tot bruiloften en kerstborrels. Op gitaar en piano spelen en zingen ze alle grote hits. Waaronder Duitse schlagers, kersthits, smartlappen. Maar vooral evergreens en guilty pleasures uit de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s tot nu. Ook functioneerde hij een aantal jaren als gitarist, co-writer en backingvocalist in de nieuwste theatershow ‘Femme Façade’ van cabaretière Janneke Jager en tourde door het land.

Ik heb een vraag over de Zang bootcamp!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.