Zangschool Amsterdam

Amsterdam

Zingen bij Vocal Center

Woon jij in de buurt van Amsterdam en ben je op zoek naar een zangschool? Zoek dan niet verder! Wij van Vocal Center werken op verschillende plekken door heel Nederland, dus ook in Amsterdam. Of je nou een ervaren vocalist bent, of je eerste zangles wilt nemen, bij Vocal Center helpen wij jou om je doelen te bereiken.

Denk jij bij een zangschool aan het eindeloos oefenen van toonladders naast de piano, en lange uitleg over je ademsteun? Bij Vocal Center werken wij op een andere manier. Zo gaan wij direct aan de slag met de nummers die jij meeneemt naar de les. Onze zanglessen zijn voor iedere doelgroep, dus je kunt je altijd bij ons aanmelden!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Amsterdam

Vocal Essence®

Binnen onze zangschool maken wij gebruik van een methodiek genaamd Vocal Essence®. Deze zangmethode is gebaseerd op diverse zangtechnieken. Deze methode gecombineerd met de ervaring van onze zangcoaches zorgt ervoor dat jij met een tevreden gevoel naar huis gaat. Zo kun jij je de grenzen van je stem opnieuw gaan ontdekken en verbeteren.

Bij Vocal Essence leggen wij de nadruk op het vinden van de balans tussen klankplaatsing, volume en energie. Wij hebben deze methode zodanig ontworpen, dat deze geschikt is om op elk niveau toe te passen. Ook op iedere zangstijl kun je Vocal Essence toepassen.

Onze zangcoaches in Amsterdam

Elke coach van Vocal Center heeft een interne opleiding gevolgd. Als zangschool hechten wij dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen. Dit zul je dan ook merken bij onze lessen! Wij hebben diverse zangcoaches beschikbaar in Amsterdam, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten.

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin geeft les in het hele land in opdracht [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]

Ja, ik wil zangles in Amsterdam!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. We zien je snel!