Zangles in Amsterdam

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Ben jij beginnend vocalist en wil je de mogelijkheden van je stem ontdekken? Of heb jij al (flink wat) ervaring opgedaan en ben je op zoek naar de fijne kneepjes om je stem verder te perfectioneren? Bij Vocal Center verwelkomen we iedereen met een passie voor zangles. Onze coaches zitten door heel het land, dus er is altijd eentje bij jou in de buurt, ook als je zangles in Amsterdam wilt volgen!

Bij ons geen saaie do-re-mi’s of eindeloze theoretische uitleg over ademsteun; in plaats daarvan gaan we aan de slag met door jou uitgekozen nummers en leren we jou ondertussen hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Samen met je coach leer je grenzen verkennen, fouten maken en hiervan leren, maar ook de grenzen van je comfortzone opzoeken en zo nieuwe mogelijkheden ontdekken. En dat allemaal door gewoon lekker te zingen. Op de website van Vocal Center Kids kun je terecht voor zangles speciaal voor kinderen.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Amsterdam

Vocal Essence®

Voor al onze zanglessen, zo ook de zangles in Amsterdam, maken we gebruik van de Vocal Essence® methode. Deze zangmethodiek is door onszelf ontwikkeld. Hiervoor zijn alle belangrijke elementen uit diverse zangtechnieken als CVT, EVT en Bel Canto gebundeld met de praktijkervaringen van onze coaches. Je stem begrijpen is een must om de volledige controle te houden. Met Vocal Essence creëren we bewustzijn voor de werking van je stem in de meest praktische methode die je kunt bedenken.

De balans tussen volume, energie en klankplaatsing gebruiken we als uitgangspunt om zo het maximale uit jouw stem te kunnen halen. Deze zangtechniek hebben we zo vereenvoudigd dat het geschikt is voor alle niveaus. Het maakt voor ons dan ook niet uit welke zangstijl je hebt of wat voor soort zanger(es) jij bent; wij coachen van Ahoy tot de Arena en van de huiskamer tot een optreden in de kroeg. Binnen Vocal Center werken we samen aan het continu monitoren van onze kwaliteit en het verbeteren van onze techniek. Onze coaches weten dan ook precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen!

Zangcoaches in Amsterdam

Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen, volgen onze coaches eerst een interne opleiding bij ons. Pas als deze opleiding succesvol is afgerond, mag iemand zich officieel Vocal Center coach noemen. Dag in dag uit werken al onze coaches vol passie om jou te begeleiden. Daarnaast beschikken zij over verschillende specialisaties, dus wat je ook wilt leren, onze coaches weten altijd meer uit je te halen dan je zelf had gedacht!

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin geeft les in het hele land in opdracht [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]

Ja, ik wil zangles in Amsterdam!

Op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!