Zangcoach Amsterdam

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Woon jij in de buurt van Amsterdam en ben jij op zoek naar een zangcoach? Kom dan gezellig zingen bij Vocal Center! Bij ons zul je geen eindeloze stemoefeningen doen, maar gaan we uitgebreid aan de slag met het zingen van de door jouw gekozen nummers. Samen met één van onze ervaren topcoaches ga je één op één aan de slag.

Op welk niveau jij ook zingt, Vocal Center is er voor iedereen. Dus of je nou een beginner bent die zijn of haar stem wil leren kennen of een ervaren vocalist, wij kunnen jou helpen. Voor jonge zangtalenten is er plek bij Vocal Center Kids. Wij willen zo veel mogelijk mensen leren dat zingen helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, mits je de juiste handvatten gebruikt. Ben jij enthousiast geworden om bij ons te komen zingen? Meld je aan bij onze Zangcoach in Amsterdam!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Amsterdam

Vocal Essence®

Wanneer jij aan de slag gaat bij Vocal Center, dan maak je gebruik van onze unieke zangmethode genaamd Vocal Essence®. Deze zangmethodiek bestaat uit een combinatie van belangrijke zangtechnieken zoals CVT, EVT en Bel Canto. Deze technieken worden gecombineerd met de kennis die onze coaches hebben opgedaan in de praktijk. Wanneer jij de grenzen van jouw stem hebt weten te verkennen, kun je alles uit je eigen stem halen. Wij zullen jou hierbij volledig begeleiden.

Bij Vocal Essence is het belangrijk om een balans te vinden tussen klankplaatsing, volume en energie. Wanneer deze balans goed is, dan weet jij dat je het maximale uit je stem kunt gaan halen. Dit kan misschien een beetje ingewikkeld klinken, maar dat is het niet! Wij hebben deze zangmethodiek zodanig vereenvoudigd, data de kern hiervan terug te brengen is naar 3 a4’tjes. Hierdoor is Vocal Essence geschikt voor iedere kandidaat. Dus wat jouw niveau of zangstijl ook mag zijn, met Vocal Essence kunnen wij jou helpen om jouw doelen te bereiken.

Onze zangcoaches in Amsterdam

Voordat onze coaches bij ons mogen werken, krijgen zij een interne opleiding vanuit Vocal Center. Zo kunnen wij altijd de allerbeste kwaliteit leveren aan onze kandidaten. Onze coaches werken dan ook iedere dag met vol passie om jou te helpen bij jouw doelen. Elke coach heeft een eigen specialisatie. Hierdoor kunnen wij jouw zo goed en efficiënt mogelijk begeleiden. Hieronder kun je zien welke Vocal Center coaches in de regio van Amsterdam werkzaam zijn.

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin geeft les in het hele land in opdracht [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Jurney Koning

Zangcoach Jurney Koning 📧 jurney@vocalcenter.nl Jurney geeft groeps- en privé zangles in Amsterdam. Zingen betekent voor [...]

Ik wil zangles in Amsterdam!

Wil jij ook aan de slag met één van onze coaches in de omgeving van Amsterdam? Dat kan! Wij helpen jou graag. Voor vragen of meer informatie, kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Ben jij al helemaal enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Dan kun jij je meteen aanmelden via het onderstaand formulier.