Zangles Breda

Zangles Breda

Zangles in Breda

In Breda is Poppodium Phoenix the place to be om te jammen. Recent verhuisd naar de Stokvishallen op de Belcrumweg met nieuwe studio’s en repetitieruimtes.

Bij Poppodium Phoenix komen veel muzikanten samen om te repeteren of om op te treden op het podium. Ook studio opnames zijn er mogelijk en er worden diverse muziek workshops gegeven. Er is een bar aanwezig waar je een drankje kunt nuttigen.

Kom je met de auto dan kun je op het terrein naast de Phoenix parkeren.

Met het OV is het Centraal Station van Breda op 10 minuten loopafstand van Poppodium Phoenix. Met de bus vanaf het Centraal Station is het 2 minuten rijden en nog 2 minuten lopen.

Zingen bij Vocal Center

Zangles volgen in Breda kan bij Vocal Center. Voor zowel beginnende als ervaren vocalisten bieden wij hulp om het maximale uit je stem te kunnen halen. Zingen bij Vocal Center betekent geen do-re-mi en ook geen eindeloze uitleg over ademsteun. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en daarom ga je meteen aan de slag met een eigen gekozen nummer. Zo wordt leren ook nog eens leuk.

Soorten zangles in Breda

Vocal Essence® zangtechniek

Bij Vocal Center werken we met onze eigen ontwikkelde zangmethode: Vocal Essence®. Gebaseerd op onze ervaring en verschillende bestaande zangmethodes zoals EVT, CVT en Bel Canto. De Vocal coaches volgen eerst een training voordat zij les mogen geven in deze methode en putten daarnaast ook uit hun eigen praktische ervaring.

Vocal Essence® bestaat uit een balans tussen klankplaatsing, volume en energie. De methode is zo ontwikkeld dat deze geschikt is voor elk niveau. Of je nu zingt onder de douche of voor een uitverkocht Ahoy. Onze coaches hebben specialisaties in verschillende zangstijlen waardoor er altijd een coach is die jou kan helpen.

Adresgegevens

Vocal Center Breda
Poppodium Phoenix, Belcrumweg 60
4815 HA Breda

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Coaches voor zangles in Breda

Bekijk van welke coaches je les kunt krijgen in Breda

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]