TRAJECT OP MAAT: SONGWRITING

Songwriting traject

Misschien schijf je al heel lang zelf liedjes, ben je net begonnen of ben je van plan hiermee te gaan beginnen. Soms gaat het vanzelf en soms is het moeilijk om de eerste stap te zetten.

Als jij wilt groeien in songwriting, als je inspiratie op wil doen en bovenal wil weten wat de eerste of volgende stap is dan is dit 5 sessie durende coachingstraject wellicht iets voor jou.

Ook te boeken als privéles.

Inhoud

Songwriting traject van 4 coachings van een uur, basic demo van de song opnemen en 1 uur editen en afmixen. Heb je de song al gedeeltelijk af? Dan kunnen we meer tijd besteden aan de productie.

Kosten

Per uur betaal je € 69- excl. btw, Dat is € 83,50 incl. btw

Dus voor dit traject: 5 uur x 65,- = € 345,- excl. btw (€ 417,45 incl. btw)

Songwriting traject

Coaching 1 In deze coaching maken we kennis, vragen we je uit te leggen wat jou inspireert om een liedje te schrijven en leggen we je uit hoe je dit kunt doen, wat hierbij komt kijken en waar je moet beginnen.
We gaan het bijvoorbeeld hebben over melodie, akkoorden, lyrics en structuur. Hierna zullen we enkele oefeningen doen en gaan we een begin maken aan het liedje.

Coaching 2 Deze coaching staat in het teken van het verder schrijven van het liedje en analyseren van waar je in de tussentijd thuis aan hebt gewerkt en eventueel beantwoorden van vragen en ophelderen van onduidelijkheden. Vervolgens schrijven we verder aan het liedje. Ook kan hier een stuk zangcoaching bij aan bod komen. Misschien gaan we al een eerste demo opnemen.

Coaching 3 draait om het afmaken van het liedje en alle puntjes op de i zetten. Eventueel kunnen we kijken naar toevoegen van andere partijen en het maken van arrangement keuzes. Dit ligt ook een
beetje aan hoe het ervoor staat met jouw liedje op dat moment. We zullen ook puntjes op de i zetten qua zang.

Coaching 4 De 4e en tevens de laatste coaching gaan we het liedje opnemen. We zingen en spelen je liedje in en nemen deze op met in ons hoofd alle gemaakte (songwriting- en zangtechnische) keuzes en
afspraken. Vervolgens zal jouw coach het liedje af gaan mixen en krijg je deze op een later moment, per e-mail opgestuurd.

Coaching 5 Het arrangement en opname van het liedje zal bestaan uit maximaal 2 hoofdinstrumenten (piano en/of gitaar) en eventueel wat kleine andere toevoegingen. Denk hierbij aan basic percussie, een eenvoudige baslijn, of een simpele strijker.

Sing & Songwriting Bootcamps

  • We organiseren jaarlijks Vocal reizen. Check deze pagina. 
  • We gaan regelmatig en week naar Spanje. Dit is voor zowel beginners als gevorderden.
  • Mocht je een week te lang vinden dan hebben we ook een weekend naar Deventer voor een Sing & Songwriting Bootcamp voor beginners.

Individuele losse lessen kan ook!

Klik op de coach onderaan deze pagina en vraag de mogelijkheden voor individuele les via het mail linkje onder de naam op de pagina van de coach.

Ja, ik wil een songwriting traject bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je voor het songwriting traject terecht?

Nils Westerhoff

Zangcoach Nils Westerhoff 📧  deventer@vocalcenter.nl Nils geeft zangles in Deventer, songwritingles en homerecordingles. Zowel online als op locatie. Ook [...]

Astrid Tan

Zangcoach Astrid Tan 📧 astrid@vocalcenter.nl Astrid geeft zangles in Delft. Het beste uit jouw stem halen, [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]