SING & SONGWRITINGWEEKEND DEVENTER

Liedjes schrijven

Een weekend lang alleen maar zingen en liedjes schrijven. Je krijgt diverse zang- en songwriting workshops en je gaat met een opname van je eigen song naar huis. Vocalisten en songwriters van alle niveaus zijn welkom. Het weekend breng je door bij onze coach Nils Westerhoff. In de natuur. Op een prachtige bosrijke plek aan de rand van Deventer.

De perfecte omgeving om inspiratie op te roepen, te wandelen, tot rust te komen en lekker te zingen en je liedje te schrijven. Er zijn in de omgeving allerlei plekjes te vinden waar je terug kunt trekken om aan je liedje te schrijven. Je overnacht in je eigen tent, die je zelf mee mag nemen. Of als je geen tent hebt regelen wij die voor je.

Deze reis komt in aanmerking voor een subsidie van PPO

Jezelf continu professioneel blijven ontwikkelen is belangrijk voor je duurzame inzetbaarheid en verdienvermogen binnen de sector. Als jij investeert in je professionele ontwikkeling investeren we voor 1/3 van het totaal bedrag met je mee. Op deze site kun je op simpele wijze een aanvraag indienen tot medefinanciering van je ontwikkelplan. We noemen dat jouw PPO, Permanente Professionele Ontwikkeling.

Inhoud

In dit inspirerende sing & songwritingweekend ga jij minimaal één eigen song schrijven. Onze zang- en songwritingcoaches geven overdag diverse lessen en workshops. Je krijgt handige tools voor het zingen en songwriten en je wordt door topcoaches ondersteund in het schrijfproces waar nodig. Je gaat samen met je coach/producer aan de slag met je song. Als je een instrument speelt is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk want de coaches kunnen je begeleiden op piano of gitaar. Zowel piano als verschillende gitaren zijn aanwezig.

De avonden zijn heel gezellig. Er wordt karaoke gezongen, of we zitten met mooi weer gezellig buiten te zingen en/of te kletsen rond het vuur.
Op de laatste dag van het weekend maak je samen met je songwritingcoach je song af. Gedurende het weekend wordt er een (basic maar kwalitatieve) demoproductie gemaakt van je liedje zodat je deze op je laptop, USB stick, of gewoon op je telefoon, mee naar huis kunt nemen. Overnachten doe je in je eigen tent.

Informatie

DATA:

Vrijdag 25 augustus t/m zondag 27 augustus 2023

KOSTEN: € 655,50 incl. BTW.

Subsidie aanvragen?

Deze opleiding komt in aanmerking voor een bijdrage vanuit Werktuig PPO: deze instantie helpt met een financiële bijdrage ZZP-ers die zich willen ontwikkelen. Vraag ons om een offerte.

INSCHRIJVEN
Dat kan onderaan deze pagina.

Weekendprogramma

Dag 1

09:30 uur – aanwezig.

10:00 uur – koffie/thee/kennismaken/tenten opzetten/ briefing/voorstellen coaches

12:00 uur ­- wandeling

13:00 uur – lunch

Middag – praktische workshop songwriting/schrijfoefeningen en begin maken aan je song met één van de coaches

19:00 uur – diner

Avond – kletsen en waarschijnlijk zingen bij een kampvuur.

Dag 2

09:00 uur – ontbijt

Ochtend – schrijfoefeningen en aan de slag met de liedjes/opnemen

13:00 uur – lunch

Middag – werken aan je song/vocal coaching en vocal massages

19:00 uur – diner

Avond – Karaoke night!

Dag 3

09:00 uur – ontbijt

Ochtend – liedjes afmaken/opnemen/vocal massages

13:00 uur – lunch

Middag – liedjes afmaken/opnemen/vocal massages

Eind van de middag: concert

Ongeveer 19:00 uur naar huis.

Mocht je écht niet van kamperen houden; er zijn hotels heel dichtbij. Maar eventuele kosten voor het boeken van een hotel in de buurt zijn voor jouw eigen rekening.

Inclusief: 3 maaltijden per dag, drankjes, waardevolle workshops en lessen die gaan over zingen, stemonderhoud en songwriting, een ontspannende stemmassage en tot slot; je eigen song en een demo om mee naar huis te nemen.

Onze coaches

Nils Westerhoff
Nils Westerhoff is naast gepassioneerd vocal coach ook al meer dan 13 jaar songwriter, zanger, gitarist, producer en helpt jou om jouw geschreven song(s) ook op te nemen. Nils kan je ook muzikaal begeleiden tijdens het schrijven en helpt je met jouw teksten. Afgestudeerd, d.m.v. een concert met eigen songs, aan het conservatorium in Enschede besloot hij al snel dat zijn bestemming in de muziek een combinatie van optreden, songwriten, produceren en coachen moest worden. Hij speelde in diverse coverbands en bands met eigen werk waarvoor hij ook de muziek schreef. In 2018 organiseerde hij samen met Duncan Laurence enkele succesvolle songwritingreizen naar Italië en Terschelling. Nils is vaste songwritingcoach tijdens de reizen naar Las Negras en Deventer en geeft ook individuele songwritinglessen en workshops. Ook kun je bij hem terecht voor het uitwerken van arrangementen en producties van eigen songs. Nils schrijft en produceert ook regelmatig songs met en voor anderen.

Elrieke van Gelderen
Elrieke staat inmiddels ruim 15 jaar op het podium als zangeres en als songwriter. Zij tourde in binnen en buitenland met haar eigen liedjes- en cover programma’s, zowel solo – zichzelf begeleidend op gitaar als vergezeld door andere muzikanten. Zij speelde op kleine en grote podia; van huiskamer tot kroeg, van festival tot theater, maar ook tijdens uitvaarten en huwelijksceremonies. Elrieke maakte meerdere EP’s met eigen songs, in eigen beheer. Zij heeft ervaring in werken in studio’s, ervaring in meerstemmig zingen, ervaring in songwriting en co-writing. Elrieke speelt nog steeds live met haar eigen liedjesprogramma’s en wisselt dat af met diverse cover en tribute acts. Elrieke is het levende bewijs dat alles mogelijk is en dat je meer kunt dan je zelf denkt!

Bas Bons
Bas Bons (1984) is pianist, zanger, multi-instrumentalist uit Amersfoort.
Als sessiemuzikant speelt hij bij uiteenlopende artiesten op het podium en in de studio. Hij was te zien en te horen in uiteenlopende orkesten en bands in musicals, (muziek)theaterproducties en voorstellingen. Daarnaast heeft hij als pianist bij The Voice of Holland gewerkt. Bas is vaste muzikant bij cabaretière Janneke Jager, Theatergroep ‘De Stad Speelt’, Howard van Dodemont, TheaterMakers Radio Kootwijk en Circusorkest Nederland.

In 2017 heeft hij zijn eigen album “Wakker” uitgebracht en heeft met de gelijknamige theatervoorstelling een tournee door Nederland gespeeld. Tegenwoordig is hij deel van het duo Kees Vriend en Bas Bons, waar hij meerdere singles heeft uitgebracht en muziektheatervoorstellingen mee heeft geproduceerd. Binnenkort komt er een album uit met kinderliedjes van zijn hand.

Naast uitvoerend muzikant is hij ook een veelgevraagd componist, tekstdichter, singer-songwriter, producer en arrangeur. Hij werkte met vele bekende en onbekende artiesten en heeft honderden liedjes op zijn naam staan. Bas schreef een tiental jeugdmusicals, die zijn uitgevoerd op middelbare scholen. Ook heeft hij pianoles, koorzangles, songwriting, muziektheorie en popcompositie gedoceerd aan de Biltse Muziekschool en RTL-Telekids Musical Talent Academy.

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.