PREMIUM: CARRIÈRE COACHING

Carrière coaching

Artiest zijn: Je hebt ‘het’ of je hebt ‘het’ niet. Een veel gehoorde uitspraak. Je talent benutten en met dat talent je brood verdienen. Geweldig toch? Zeker waar. Maar, net als in alle beroepen heb je soms feedback nodig. Omdat je even vast zit. Omdat je keuzes moet maken. Omdat anderen keuzes voor jou maken. Omdat je ‘het’ gewoon even kwijt bent of wat richting nodig hebt.

In veel beroepsgroepen is het niet meer dan logisch dat je daar in gecoacht wordt. In de artistieke wereld moet je het vaak zelf maar uitzoeken waardoor je soms te snel beslist, zomaar foute keuzes maakt, of nog erger, de handdoek in de ring gooit en daarmee je ware talent vergooit. Met deze coaching kunnen wij je helpen de juiste stappen te zetten zodat jij blij blijft van zingen en het kan uitbouwen tot een carrière.

Inhoud

Deze vorm van coaching is een traject op maat. Zeer specifiek en toegespitst op dit ene onderwerp. Je krijgt dan ook de beste coaches die je in het veld en binnen Vocal Center kunt treffen om met hen een plan te maken. Je zou dit jouw Personal Businessplan kunnen noemen. Je begint met een eerste gesprek en soms is dat al voldoende. Zo niet, dan komt er een vervolg waarin de doelen scherper worden gesteld.

Wij kunnen spiegelen, met je meedenken, mogelijkheden aandragen, opties geven, routes bepalen, imago (her)ontdekken en… je mag naast onze expertise ook ons netwerk gebruiken. We doen dit samen, in een serieus maar gemoedelijk gesprek. Met als doel om jou met overtuiging op weg te helpen naar de volgende stap in je carrière. Hoe je trouw aan jezelf blijft en hoe je in de heksenketel van platenmaatschappijen en managers een plek kunt verwerven met jouw songs. Loopbaancoaching helpt je een stap verder op de ladder naar het artiest zijn. Jouw verhaal, jouw plezier, jouw essentie. Daar is het ons bij Vocal Center om te doen.

Kosten

In 2 sessies van 2 uur komen we tot de kern van je wens en bepalen wat de volgende stap moet worden. € 69,00 excl. btw per uur (€ 83,50 incl. btw).

Voor een carrière coaching van Robin van Beek, de oprichter van Vocal Center betaal je € 85,- excl. btw per uur (€ 102,85 incl. btw).

Alternatieven

Denk je dat je dit nodig hebt, maar is dit op maat traject wellicht net nog een stap te ver? Maar je wilt wel iets doen om verder te komen?  Misschien moet je dan wel gaan beginnen aan een songwriting traject, of wordt het tijd om een demo te gaan opnemen.

Als je een solocarrière ambieert is wellicht een Bootcamp Songwriting in Spanje wel de eerste stap voor jou.

Onze coaches

Binnen Vocal Center hebben we een aantal coaches die je wegwijs kunnen maken in het kiezen van het juiste pad. Ze hebben veel ervaring met het werken met artiesten van alle niveaus. We hebben artiesten geholpen bij hun keuzes die leiden tot een succesvolle loopbaan. En succesvol betekent voor ons niet per definitie financieel succes. Vooral artistiek ligt er een belangrijke taak voor ons. ‘Money can’t buy happiness’. Het volgen van je hart wel.

Ja, ik wil carrière coaching bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je hiervoor terecht?

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin is de oprichter van Vocal Center, premium coach, [...]

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]