Zangles in Rotterdam

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Zoveel mogelijk mensen op een eenvoudige manier leren dat zingen niet moeilijk is; dat is de missie van Vocal Center. Elke dag opnieuw maakt zingen heel veel mensen blij en dat gunnen wij iedereen. Van de beginnende vocalist die de mogelijkheden van zijn of haar stem wilt ontdekken tot de ervaren zangers en zangeressen die het gebruik van hun stem willen perfectioneren, wij verwelkomen iedereen met een passie voor zingen. Onze coaches zitten door heel Nederland, dus zitten we altijd bij jou in de buurt, ook als je zangles wilt volgen in Rotterdam.

Wie denkt dat zangles naast een piano toonladders afwerken is heeft het mis. Bij ons geen saaie do-re-mi’s of eindeloze uitleg over ademsteun. We gaan aan de slag met nummers die van van tevoren zelf hebt uitgekozen en leren jou tijdens het zingen hoe je het maximale uit je stem kunt halen. In een veilige omgeving werk je één op één met een ervaren topcoach aan het verkennen van je grenzen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. En dat allemaal door gewoon lekker te zingen, dat is immers wat je komt doen! Ook kinderen kunnen bij ons zangles volgen. Kijk voor meer informatie op de website van Vocal Center Kids.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Rotterdam

Vocal Essence®

Kom je zangles volgen in Rotterdam, dan ga je werken met de Vocal Essence® methode. Deze zangmethode hebben we zelf ontwikkeld en staat in het teken van het ontdekken van je stem. Hiervoor hebben we de belangrijke elementen uit verschillende zangtechnieken gehaald, zoals CVT, EVT en Bel Canto. Dit hebben we vervolgens gebundeld met de ervaringen van onze coaches uit de praktijk.

Je stem begrijpen is een must om de volledige controle te houden. Met Vocal Essence creëren we bewustzijn voor de werking van je stem in de meest praktische methode die je kunt bedenken. Wat er wel en niet kan hebben wij al voor je uitgezocht, jij hoeft deze kennis alleen nog maar toe te passen en te omarmen. Energie, volume en klankplaatsing vormen de basis en de juiste balans hiertussen zorgt dat jij het maximale uit je stem kunt halen. Vocal Essence is eenvoudig toe te passen en daardoor zeer geschikt voor alle niveaus. Het maakt daarom ook niet uit welke zangstijl je hebt of wat voor soort zanger(es) jij bent. Want wij coachen van de Arena tot Ahoy en van de huiskamer tot een optreden in de kroeg.

Zangcoaches in Rotterdam

Vocal Center staat voor kwaliteit. Daarom volgen onze coaches altijd eerst een interne opleiding. Pas wanneer deze opleiding succesvol is afgerond mag iemand zich officieel Vocal Center coach noemen. Onze coaches werken elke dag opnieuw vol passie om jou te begeleiding bij jouw wensen en behoeften op het gebied van zingen. Bovendien beschikt ieder over verschillende specialisaties, dus wat je ook wilt leren, onze coaches weten altijd hoe ze meer uit je kunnen halen dan je van tevoren zelf had bedacht!

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Ja, ik wil zangles in Rotterdam!

Ben jij op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Het team van Vocal Center staat voor je klaar! Samen kijken we wat het beste is voor jou stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen in Rotterdam of wilde direct een zangles boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Hopelijk tot snel bij Vocal Center!