Spijkenisse

SPIJKENISSE

Zangles in Spijkenisse

Zangles in Spijkenisse wordt gegeven in Molen Nooitgedacht. De molen is misschien wel de mooiste locatie van Spijkenisse. Het is een rijksmonument en wordt op woensdag t/m zondag gebruikt als restaurant (Meiden van de Molen). Rust, gastvrijheid en warmte zijn woorden die deze locatie het beste omschrijven.

Als je met de auto naar zangles komt dan kun je parkeren bij de Molen op verschillende plaatsen. Beneden achter de molen zijn 16 parkeerplaatsen. Vanaf 18.30 en op zondag gratis, op donderdagavond ( koopavond ) vanaf 21.00 gratis. Net achter Theater de Stoep is de Theater Parkeergarage, adres: Gorsstraat 22. Deze garage is 24 uur per dag geopend. Tarief € 1,- per uur. Afstand tot de molen langs het theater over het bruggetje ongeveer 240 stappen. Heeft het openbaar vervoer je voorkeur dan is het vanaf het metrostation Spijkenisse Metro Centrum is het een klein kwartier lopen.

Adresgegevens

Vocal Center Spijkenisse
Molen Nooitgedacht
Noordeinde 99
3201 AK Spijkenisse

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Van welke coaches kun je hier zangles krijgen?

Mike Ott

Zangcoach Mike Ott 📧 mike@vocalcenter.nl Mike geeft zangles in Spijkenisse en zangles in Dordrecht en Hellevoetsluis Hij is een [...]