Leren zingen in Rotterdam

Rotterdam

Zingen bij Vocal Center

Zingen is niet moeilijk, maar leuk. Dat willen we bij Vocal Center aan zoveel mogelijk mensen leren. Elke dag opnieuw maakt zingen heel veel mensen blij en dat gunnen wij iedereen. Van de beginnende vocalist die de mogelijkheden van zijn of haar stem wilt ontdekken tot de ervaren zangers en zangeressen die het gebruik van hun stem willen perfectioneren. Wij verwelkomen iedereen met een passie voor zingen. Onze coaches zitten door heel Nederland, dus zitten we altijd bij jou in de buurt, ook als je wil leren zingen in Rotterdam.

Bij ons ga je geen toonladders zingen naast de piano. Geen saaie do-re-mi’s of theoretische uitleg over ademsteun. Je kiest nummers die jij leuk vindt en vanaf de eerste les ga je daarmee aan de slag. Tijdens het zingen leren we jou hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Dat doe je in een veilige omgeving met een ervaren coach die je helpt bij het verkennen en verleggen van jouw grenzen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Ook kinderen kunnen bij ons zangles volgen. Kijk voor meer informatie op de website van Vocal Center Kids.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Rotterdam

Vocal Essence®

Leren zingen in Rotterdam bij Vocal Center betekent werken met de Vocal Essence® methode. Met behulp van onze jarenlange zangervaring hebben we deze zangmethode ontwikkeld die in het teken staat van het ontdekken van je stem. Hiervoor hebben we de belangrijke elementen uit verschillende zangtechnieken gehaald, zoals CVT, EVT en Bel Canto. Dit hebben we vervolgens gebundeld met de ervaringen van onze coaches uit de praktijk.

Om volledige controle te kunnen houden over jouw stem is het nodig dat jij je stem begrijpt. Daarom hebben we met Vocal Essence aandacht voor de werking van je stem.Wat er wel en niet kan hebben wij al voor je uitgezocht, jij hoeft deze kennis alleen nog maar toe te passen en te omarmen. Energie, volume en klankplaatsing vormen de basis en de juiste balans hiertussen zorgt dat jij het maximale uit je stem kunt halen. Vocal Essence is eenvoudig toe te passen en daardoor zeer geschikt voor alle niveaus. Het maakt daarom ook niet uit welke zangstijl je hebt of wat voor soort zanger(es) jij bent.

Zangcoaches in Rotterdam

Vocal Center staat voor kwaliteit. Daarom volgen onze coaches altijd eerst een interne opleiding tot Gecertificeerd Vocal Center Coach. Pas wanneer deze opleiding succesvol is afgerond, mag iemand zich officieel Vocal Center Coach noemen. Onze coaches werken elke dag opnieuw vol passie om jou te begeleiding bij jouw wensen en behoeften op het gebied van zingen. Bovendien beschikt ieder over verschillende specialisaties, dus wat je ook wil leren, onze coaches weten altijd hoe ze meer uit je kunnen halen dan je van tevoren zelf had bedacht!

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse 📧 manon@vocalcenter.nl Manon geeft zangles in Amersfoort en zangles in Rotterdam. Manon [...]

Ja, ik wil leren zingen in Rotterdam!

Ben jij op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Het team van Vocal Center staat voor je klaar! Samen kijken we wat het beste is voor jou stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen in Rotterdam of wil je direct een zangles boeken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Hopelijk tot snel bij Vocal Center!