Zangles Apeldoorn

Zangles Apeldoorn

Zangles in Apeldoorn

Zangles in Apeldoorn wordt gegeven in Podium Gigant. Het is een poppodium, filmhuis en de plek voor kunsteducatie in Apeldoorn.

Apeldoorn is dankzij haar centrale ligging in Gelderland vanuit het hele land eenvoudig te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. GIGANT is gevestigd in het centrum van Apeldoorn, op een klein kwartier lopen van het centraal station. Parkeergarages, fietsenstalling en bushaltes tref je om de hoek van GIGANT

Zingen bij Vocal Center

Wij zijn er voor zowel beginnende als ervaren vocalisten. Of jij je nou voorbereidt op een optreden in de kroeg of voor een uitverkocht Ahoy staat. Zangles in Apeldoorn bij Vocal Center betekent dat jij het maximale uit je stem gaat halen. Bij ons geen saaie toonladders en eindeloze uitleg over ademsteun. Wanneer je je op je gemak voelt kun je meer uit de lessen halen en daarom begin je met een eigen gekozen nummer dat je gaat zingen.

Soorten zangles in Apeldoorn

Vocal Essence® zangtechniek

Bij Vocal Center maken we gebruik van onze eigen ontwikkelde zangmethode: Vocal Essence®. Deze methode is gebaseerd op onze eigen ervaringen en op een aantal bestaande zangmethodes zoals Bel Canto, EVT en CVT. Voordat onze coaches les mogen geven in deze methode volgen zij eerst een training. Daarnaast putten zij tijdens het lesgeven uit hun eigen praktische ervaring.

Vocal Essence® is geschikt voor elk niveau en focust op een balans tussen klankplaatsing, volume en energie. Doordat onze coaches veel ervaring hebben in verschillende zangstijlen is er altijd wel een coach die jou kan ondersteunen.

Adresgegevens

Vocal Center Apeldoorn
Podium Gigant
Nieuwstraat 377
7311 BR Apeldoorn

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles in Apeldoorn!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Coaches voor zangles in Apeldoorn

Bekijk van welke coaches je les kunt krijgen in Apeldoorn.

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]