Zangles Alkmaar

ZANGLES ALKMAAR

Zangles in Alkmaar

Zangles in Alkmaar wordt gegeven in Dansstudio Dentro. Het bestaat sinds 2003 en is voor iedereen uit Alkmaar en omgeving. Sinds september 2019 ben je hier ook welkom voor zanglessen bij Vocal Center Alkmaar. Naast privé– en groepslessen zullen er met regelmaat ook diverse workshops op het gebied van zang, theater en musical gegeven worden.

Dansstudio Dentro is eenvoudig te bereiken met de auto en je kunt hier gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer dan gaan er vanaf Alkmaar Station of Alkmaar Station Noord diverse bussen richting de studio.

Zingen bij Vocal Center

Bij Vocal Center kun je overal in Nederland zangles volgen, zo ook in Alkmaar. Wij zijn er voor zowel beginnende als ervaren vocalisten en helpen je om het maximale uit je stem te halen.

Wanneer je start met zangles in Alkmaar ga je geen eindeloze toonladders oefenen naast de piano. We geven je ook geen ellenlange uitleg over ademsteun. Bij ons ga je direct aan de slag met een eigen gekozen nummer. Op die manier is het leuk om te leren hoe je het maximale uit je stem kunt halen.

Soorten zangles in Alkmaar

Vocal Essence® zangtechniek

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze eigen zangmethode ontwikkeld: Vocal Essence®. Deze zangmethode is ontwikkeld op basis van verschillende bestaande zangmethodes zoals Bel Canto, EVT en CVT. Voordat onze coaches hier les in mogen geven volgen zij eerst een training. Daarnaast putten zij ook uit hun eigen ervaring tijdens het lesgeven.

Vocal Essence® bestaat uit een balans tussen klankplaatsing, volume en energie. De methode is zo ontwikkeld dat deze geschikt is voor elk niveau. Of je nu zingt onder de douche of voor een uitverkocht Ahoy. Onze coaches hebben specialisaties in verschillende zangstijlen waardoor er altijd een coach is die jou kan helpen.

Adresgegevens

Dansstudio Dentro
Edisonweg 12
1821 BN Alkmaar

Navigeer hierheen

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Coaches voor zangles in Alkmaar

Bekijk van welke coaches je les kunt krijgen in Alkmaar.

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en zangles in Alkmaar en is een zeer enthousiaste [...]