Zangles Den Bosch

Zangles Den Bosch

Zangles in de buurt van Den Bosch

Zangles bij Vocal Center betekent zingen op een leuke manier. Of je nu beginnend vocalist bent of al meer ervaring hebt. Samen met jouw coach leer je jouw stem beter kennen en haal je hier het beste uit. Wil jij zangles volgen in de buurt van Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De dichtstbijzijnde locatie bevindt zich in Waalwijk.

Wij vinden het van belang dat jij je op je gemak voelt. Daarom bij ons geen eindeloze do-re-mi oefeningen maar gaan we aan de slag met een nummer dat je zelf hebt uitgekozen.

Meld je aan voor zanglessen

Vocal Essence®

Wij maken gebruik van onze unieke zangmethode genaamd Vocal Essence®. Deze methode is gebaseerd op verschillende zangtechnieken waaronder CVT, EVT en Bel Canto. Onze zangcoaches zijn niet alleen getraind om les te mogen geven met Vocal Essence® techniek. Ze geven jou ook hun eigen praktisch ervaring mee. Samen met een van onze zangcoaches ga jij jouw stem ontwikkelen.

Wij coachen van het Ahoy tot in je huiskamer. Het maakt niet uit of je enkel onder de douche zingt of optreedt voor volle zalen. Onze coaches hebben ervaring met verschillende zangstijlen waardoor ze jou altijd kunnen ondersteunen. De coaches van Vocal Center weten precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden.  De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis voor hoe jij het maximale uit jouw stem kan halen en jij jezelf kan ontwikkelen.

zangles den bosch

Wij zijn Vocal Center

  • 25+ zanglocaties door heel Nederland
  • Zanglessen voor alle niveaus
  • Oefenen met je eigen liedjes
  • Geen saaie zanglessen
  • Community van 8.000+ vocalisten
  • Reizen naar het buitenland
  • Zangopleidingen en workshops

Wil jij starten met zangles bij Vocal Center? Vind de dichtstbijzijnde locatie via onderstaande knop en kom in contact met een van onze coaches.

Soorten zangles in de buurt van Den Bosch

Voorbereiding

Wanneer jij een zangles volgt bij Vocal Center kun je van tevoren het beste minimaal één song voorbereiden. Hier kunnen we dan direct mee aan de slag. Daarnaast kun je van tevoren vast bedenken waarmee we je kunnen helpen zodat je het meeste uit jouw zangles kunt halen.

Doordat we werken met onder andere Spotify, YouTube en Karafun zijn er veel instrumentale versies beschikbaar van songs. Sommige coaches kunnen daarnaast ook werken met bladmuziek en piano. Toch hebben instrumentale muziektracks de voorkeur omdat we hierbij de volledige focus kunnen leggen op het zingen. Zelf neem je de track(s) die je wilt zingen mee op een USB-stick of je kunt deze mailen naar je coach.

Ontmoet onze Vocal Center Coaches!

Van deze coaches kun je les krijgen in de buurt van Den Bosch, bijvoorbeeld in Waalwijk, maar ook in Uden of Tilburg.

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Raamsdonk en in Uden. Ze [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]

Ik wil graag zangles!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.