Zangles in de buurt van Alkmaar

Informatie opvragen

Zangles Alkmaar

Informatie opvragen

Zangles in de buurt van Alkmaar

Ben jij een doorgewinterde zanger(es) of wil je alle mogelijkheden van je stem ontdekken als beginnend vocalist? Om zangles in de buurt van Alkmaar te volgen maakt het niet uit of jij veel ervaring hebt. Vocal Center is er voor iedereen die een passie heeft voor zingen. Doordat we coaches hebben door het hele land, zit er altijd eentje bij jou in de buurt. In de buurt van Alkmaar kun je bijvoorbeeld zangles volgen in Hoorn.

Kom in contact

Wij zijn Vocal Center

Wil jij starten met zangles bij Vocal Center? Klik op onderstaande knop en kom in contact met een van onze coaches.

Krijg meer informatie
prive zangles bij vocal center

Zangles in de buurt van Alkmaar

Ben jij een doorgewinterde zanger(es) of wil je alle mogelijkheden van je stem ontdekken als beginnend vocalist? Om zangles in de buurt van Alkmaar te volgen maakt het niet uit of jij veel ervaring hebt. Vocal Center is er voor iedereen die een passie heeft voor zingen. Doordat we coaches hebben door het hele land, zit er altijd eentje bij jou in de buurt. In de buurt van Alkmaar kun je bijvoorbeeld zangles volgen in Hoorn.

Kom in contact

Wij zijn Vocal Center

Wij zijn Vocal Center

Wil jij starten met zangles bij Vocal Center? Vind de dichtstbijzijnde locatie via onderstaande knop en kom in contact met een van onze coaches.

Klaar om te starten met zangles bij Vocal Center! Vul het formulier in, dan nemen wij contact met je op. Heb je een specifieke vraag? Stel deze dan bij de opmerkingen!

Kom in contact met onze coach

Dit is Vocal Center in de buurt van Alkmaar

Hieronder zie je de coaches en soorten zanglessen die wij geven in de buurt van Alkmaar. Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen, volgen onze coaches eerst een interne opleiding bij ons. Pas als deze opleiding succesvol is afgerond, mag iemand zich officieel Vocal Center coach noemen. Dag in dag uit werken al onze coaches vol passie om jou te begeleiden. Daarnaast beschikken zij over verschillende specialisaties, dus wat je ook wilt leren, onze coaches weten altijd meer uit je te halen dan je zelf had gedacht!

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Linda Meester

Zangcoach Linda Meester 📧 lindameester@vocalcenter.nl Onze vocal coach Linda geeft zangles in Hoorn. Voor Linda betekent [...]

Soorten zangles in Alkmaar

Hoe vaak wil je zangles?

Geen abonnement als je dat niet wil. Jij bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je zangles neemt, waardoor je flexibel bent in je ontwikkelingsplan. Je boekt simpelweg een zangles op het moment dat je dat nodig vindt.

Je kunt wel voordelig een aantal zanglessen bij ons inkopen. Dus wil je regelmatig les? Ga voor die korting! We hebben voordeelbundels van 5, 10, 15 en 20 zanglessen. Deze lessen moet je dan binnen een bepaalde tijd opmaken, afhankelijk van het aantal lessen dat je kiest.

Hoe ziet mijn zangles er uit?

In een veilige omgeving één op één werken met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen grenzen verkennen, fouten mogen maken, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en de grenzen van je comfortzone opzoeken. Dat is wat we doen tijdens zangles bij Vocal Center. Vocalisten van alle niveaus zijn van harte welkom!

Bij voorkeur werken we met liedjes en niet met saaie zangoefeningen of eeuwige theoretische informatie over bijv. ademsteun. Je komt bij ons om te zingen, dus dat gaan we doen. We werken aan alle aspecten van het zingen en doen dat, juist terwijl jij zingt. Dus, mocht je het idee hebben dat zangles zingen naast een piano is en toonladders afwerken, think again. Dit is vocal coaching anno the 20’s.

Vraag je eerste les aan

Hoe vaak wil je zangles?

Geen abonnement als je dat niet wil. Jij kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je zangles neemt, waardoor je flexibel bent in je eigen ontwikkelingsplan. Je kunt simpelweg een zangles boeken op het moment dat je hier zin in hebt.

Je kunt wel voordelig een aantal zanglessen bij ons afnemen. Wil je dus regelmatig les? Pak die korting! We bieden voordeelbundels van 5, 10, 15 en 20 zanglessen. Deze lessen moet je afhankelijk van het aantal binnen een bepaalde tijd opmaken.

Vraag je eerste les aan

Hoe ziet mijn zangles er uit?

Één op één werken in een veilige omgeving met een ervaren topcoach van Vocal Center. Samen fouten mogen maken, grenzen verkennen, hiervan leren, mogelijkheden zoeken en de grenzen van je comfortzone opzoeken. Dit is wat we doen tijdens een zangles bij Vocal Center. Alle niveaus vocalisten zijn van harte welkom!

Bij voorkeur werken we met liedjes en niet met saaie oefeningen of eindeloze theoretische informatie over bijv. ademsteun. Je komt bij ons om te zingen, dus gaan we dat doen. We werken aan alle aspecten van het zingen en doen dat, juist terwijl jij zingt. Dus heb je het idee dat zangles naast een piano is en toonladders afwerken, think again. Dit is vocal coaching anno the 20’s.

Geen abonnement als je dat niet wil. Jij kunt zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je zangles neemt, waardoor je flexibel bent in je eigen ontwikkelingsplan. Je boekt simpelweg een zangles op het moment dat je hier zin in hebt.

Meld je aan voor zanglessen

Kom in contact met Vocal Center omgeving Alkmaar

Wil je beginnen met lessen in de omgeving van Alkmaar of heb je een vraag voor onze coaches? Vul dan onderstaand formulier in, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Op dit moment is de dichtstbijzijnde locatie in Hoorn. Vragen die niet over zangles in omgeving Alkmaar/Hoorn gaan, kun je het best stellen via de contactpagina. Heb je nu al een specifieke vraag? Stel die dan bij het vakje ‘vraag’ in het formulier!

Voorbereiding

Bedenk van te voren waar we je mee kunnen helpen. Het is handig als je minimaal één song voorbereidt waar we direct mee aan de slag kunnen. Dat maakt de les meteen lekker functioneel.

We werken onder andere met Youtube, Karafun en Spotify waar veel instrumentale versies van songs op te vinden zijn. Sommige coaches kunnen ook werken met bladmuziek en piano. Instrumentale muziektracks hebben de sterke voorkeur zodat wij onze volledige focus kunnen leggen op het zingen. Deze tracks kun je op een USB-stick meenemen of even mailen naar je coach.

Je mag de les altijd zelf opnemen, zodat je later kunt terugluisteren wat je hebt geleerd en hoe dat klonk. De coach kan de les ook voor je opnemen. De opnames zijn alleen voor jou en worden door ons meteen na de les gewist. We versturen die opnames via Whatsapp aan jou door.

Alleen of met vriend(en)?

Het is mogelijk om privé zanglessen te nemen, maar je kunt ook samen met een vriend of vriendin komen voor een duo of trio zangles. Het maximum per groep hiervoor is 3 personen. De prijzen kun je opvragen via de mail of bij de coach.

Groepslessen

We verzorgen ook groepszanglessen. Met meerdere mensen gezellig zingen die je wel of niet kent. De coach zorgt voor een veilige omgeving waarin je met elkaar gaat zingen.

Het team achter Vocal Center

Suze van Manen

Zangcoach Suze van Manen 📧 suze@vocalcenter.nl Suze geeft zangles in Veenendaal. Het brengen van een verhaal [...]

Saralinda Hiemstra

Zangcoach Saralinda Hiemstra 📧 saralinda@vocalcenter.nl Saralinda is een energieke, spontane coach waarbij je je al [...]

Robin van Beek

Zangcoach Robin van Beek 📧 robin@vocalcenter.nl Robin is de oprichter van Vocal Center, premium coach, [...]

Nils Westerhoff

Zangcoach Nils Westerhoff 📧  deventer@vocalcenter.nl Nils geeft zangles in Deventer, songwritingles en homerecordingles. Zowel online als op locatie. Ook [...]

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Michelle de Jong

Zangcoach Michelle de Jong 📧 michelledejong@vocalcenter.nl Michelle geeft zangles zangles in Wieringerwerf en zangles in [...]

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Manon Wouterse

Zangcoach Manon Wouterse 📧 manon@vocalcenter.nl Manon geeft zangles in Amersfoort en zangles in Rotterdam. Manon [...]

Maartje van Bijnen

Zangcoach Maartje van Bijnen 📧 maartje@vocalcenter.nl Maartje geeft zangcoaching in Raamsdonk en in Uden. Ze [...]

Lisanne Teunissen van Manen

Zangcoach Lisanne Teunissen van Manen 📧 lisanne@vocalcenter.nl Lisanne geeft zangles in Utrecht, zangles in Veenendaal en [...]

Linda Meester

Zangcoach Linda Meester 📧 lindameester@vocalcenter.nl Onze vocal coach Linda geeft zangles in Hoorn. Voor Linda betekent [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Iris Goessens

Zangcoach Iris Goessens 📧 iris@vocalcenter.nl Onze zangdocent Iris Goessens woont op dit moment in de [...]

Astrid Tan

Zangcoach Astrid Tan 📧 astrid@vocalcenter.nl Astrid geeft zangles in Delft. Het beste uit jouw stem halen, [...]

Anoek Dingemans

Zangcoach Anoek Dingemans 📧 anoekdingemans@vocalcenter.nl Anoek Dingemans geeft zangles in Hoogerheide en zangles in Bergen op Zoom. Ze is coach [...]

Elrieke van Gelderen

Zangcoach Elrieke van Gelderen 📧 elrieke@vocalcenter.nl Elrieke geeft zangles in Waalwijk, zangles in Tilburg en [...]