METAL & ROCK ZANGLES

Metal & rock zangles | Heavy voices tour

Altijd al benieuwd hoe jij dat rauwe rock randje op je stem kan krijgen? Of ben je heavy metal of stevige rock fan en wil jij leren screamen, growlen en grunten? Dan is dit je kans! Ons heavy voices team, is gespecialiseerd in stem- effecten. Coaches Iris Goessens, Marcel Swerissen en Joyce van der Sangen kunnen jou deze ook op een veilige manier aanleren!

Inhoud

Onze coaches geven effecten coaching vanuit hun eigen vaste standplaats of gaan het hele land door voor individuele of duo lessen in zingen met effecten. Zie hieronder of de coaches ook bij jou in de buurt komen. Hier vind je al onze locaties.

Veiligheid

Het is van het grootste belang dat het produceren van klanken met effecten veilig gebeurt. Daar kunnen wij voor zorgen. Immers worden alle effecten, behalve screams en creaking, niet door de ware stembanden gemaakt. De effecten worden boven de stembanden toegevoegd aan een “cleane” sound. Daarom moet je basis goed zijn zodat je kunt experimenteren met jouw sound. Bij onze coaches van het Heavy Voices Team ben je in goede handen om je grenzen op een verantwoorde manier te verleggen.

Informatie

KOSTEN:
Privé les: €69,00 excl. btw (Onder de 21 jaar betaal je geen btw)

DUUR:
60 min.

DATA:

Iris:

Maandag – vrijdag (ONLINE)

Joyce:

Uden – Elke dinsdag, donderdag en vrijdag

Marcel:

Hoorn – Maandag, dinsdag, donderdag

Ja, ik wil rock & metal zangles bij Vocal Center!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Bij welke coaches kun je hiervoor terecht?

Marcel Swerissen

Zangcoach Marcel Swerissen 📧 marcel@vocalcenter.nl Marcel geeft zangles in Hoorn en is een zeer enthousiaste ervaren zangcoach [...]

Joyce van der Sangen

Zangcoach Joyce van der Sangen 📧 joyce@vocalcenter.nl Joyce is Premium Vocal Coach Level A status [...]

Iris Goessens

Zangcoach Iris Goessens 📧 iris@vocalcenter.nl Onze zangdocent Iris Goessens woont op dit moment in de [...]