NEUSDOUCHE

Neusdouche

Door je neus te spoelen met een neusdouche reinig je je neus en neusbijholten van overtollig slijm, micro-organismen en allergenen (stofjes waar iemand allergisch voor is bijv. gras- en of boompollen, maar ook huisstofmijt en dierlijke huidschilfers).

De neusdouche is dus een ware uitkomst om je neus op een natuurlijke manier te reinigen. Het spoelen met de neusdouche maakt dat je vrijer kunt ademen, het geeft je een fris gevoel en zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor verkoudheid, oorpijn, voorhoofdsholteontsteking etc.

Meest gestelde vragen over een neusdouche

Wanneer je nog nooit een neusdouche hebt gebruikt kun je hier een aantal vragen over hebben. Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet voor je:

Hoe vaak mag je een neusdouche gebruiken?

Op het moment dat je de neusdouche gebruikt omdat je verkouden bent of klachten ervaart kun je deze 2-3 keer per dag gebruiken. Heb je erg veel last van slijm, dan kun je zelfs tot 6 keer per dag spoelen. Gebruik je de neusdouche enkel om te reinigen en ervaar je geen klachten, dan is 1 keer per dag voldoende.

Is een neusdouche goed?

Het spoelen van je neus is een veilige en effectieve manier om deze schoon te houden. Het geeft snelle verlichting wanneer je verkouden bent. Bovendien verwijder je door een neusdouche te gebruiken overtollig slijm, micro-organismen en allergenen. Wanneer je allergisch bent kan het regelmatig spoelen van je neus dus ook helpen bij het bestrijden van de symptomen.

Hoe werkt een neusdouche?

Bovenaan deze pagina zie je een handige video waarin we uitleggen hoe de neusdouche gebruikt wordt. Gebruik 1 sachet van het bijgeleverde zout en vul de fles daarna met water. Zet de fles tegen een neusgat aan en knijp in de fles. Het water gaat dan via het ene neusgat en komt er bij het andere neusgat weer uit. Doe dit dus wel boven een bak of de gootsteen, zodat je niet knoeit.

Hoe lang mag je je neus spoelen?

De neusdouche mag dagelijks gebruikt worden. Je kunt dus nooit te lang spoelen. Let wel op dat je niet vaker dan 6 keer per dag spoelt. Gebruik je de neusdouche enkel voor onderhoud, dan is 1 keer per dag spoelen ruim voldoende.

Kun je je neus spoelen ook al ben je niet verkouden?

Ja, je kunt je neus zeker spoelen wanneer je niet verkouden bent. De neusdouche is een natuurlijke manier om je neus en bijholten te reinigen. Het zorgt dat je vrijer kunt ademen, geeft een fris gevoel en zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor verkoudheid, oorpijn en voorhoofdsholteontsteking.

Kosten

Een neusdouche inclusief 30 sachets speciaal spoelzout kost €19,66 inclusief btw.

De verzendkosten bedragen €4,95 inclusief btw.

Bestellen

Neusdouche voor zingen

Als vocalist moet jouw stem altijd in topconditie zijn. Wanneer je een verstopte neus hebt wordt het lastiger om goed te zingen. Een preventieve neusdouche is dan de oplossing. Niet alleen geeft het een vrijer gevoel bij het ademen, het helpt jou ook bij het zingen. Heb je vragen over het gebruik van een neusdouche? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ik heb een vraag over Neusdouchen!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.