PREMIUM: DEMO OPNEMEN IN DE STUDIO

Demo opnemen in de studio

Is het jouw droom om een demo op te nemen in een studio? Onze coaches ondersteunen jou daar graag in. Dat kan middels een traject waarbij we je helpen voorbereiden op het opnemen van een demo in een studio. Want het zingen in een studio is een totaal andere discipline dan zingen tijdens een live optreden. De kneepjes van het vak in de studio brengen we je graag bij aan de hand van dit premium traject.

Studio voorbereiding voor een demo opname

Ben jij van plan om binnenkort de studio in te gaan om jouw demo op te nemen? Dan is dit traject iets voor jou!

Studio tijd is kostbaar. Bovendien werkt het het beste als jij op dat moment maar op 1 ding hoeft te focussen: zingen. Daarom is een goede voorbereiding uiterst belangrijk. Wij helpen je om maximaal voorbereid te zijn op het moment dat je de studio instapt. Dit allemaal zodat je ontspannen aan de opnames kan beginnen en de best mogelijke uitvoering kan vastleggen.

INHOUD

In 5 sessies van 60 minuten gaan we jouw songs voorbereiden door:

  • De song(s) zangtechnisch maximaal uit te werken met behulp van onze zangmethodiek Vocal Essence.
  • Definitieve keuzes maken in melodie lijnen, timing, eventuele meerstemmigheid en andere songwriting zaken.
  • Interpretatie: welk gevoel wil je op de luisteraar overbrengen?
  • Uiteindelijk gaan we deze song in demo vorm opnemen. Zodat je al een beeld krijgt hoe de keuzes die je hebt gemaakt daadwerkelijk gaan klinken. Deze pre-productie opnames krijg je mee naar huis.

KOSTEN
€69,- per uur ex btw (€83,50 incl btw). Ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je geen btw.

STUDIO COACHING

Waar denk jij als eerste aan bij studio coaching?  Voor veel vocalisten, producenten en songwriters zijn dat de hoge noten die niet gehaald worden. Of aan het vinden van meer kracht in de lage noten. Daar kunnen wij je zeker bij helpen. Toch is dat niet waar de hoogste prioriteit ligt tijdens studio coaching. Die ligt namelijk bij de geloofwaardigheid van de vocalist. Juist daar ligt onze kracht. Onze coaches hebben veel studio-ervaring en tijdens de studiosessies combineren zij dit met hun coaching skills. Door onze hulp kan er tijdens het opnemen van een demo meer uit de stem gehaald worden en krijg je een geloofwaardige opname.  Wij zorgen voor de communicatie tussen jou en technici en we maken het comfortabel voor jou door rustig uit te leggen welke stappen er gezet kunnen worden.

EEN PAAR EXTRA OREN

Wij helpen bij het bereiken van een opname zoals jij dat voor je ziet. Daarbij gaat het niet om wat wij vinden, maar gaat het voor 100% om wat jij wil bereiken. Met dit doel voor ogen gaan we voor het beste resultaat. We denken dus met je mee en overleggen met jou zodat we tot het perfecte resultaat komen.

TECHNIEK ALS TOOL

De uitdaging ligt bij het opnemen van een demo altijd bij het ‘dicht bij jezelf blijven’. Techniek staat bij ons volledig in dienst van het creatieve presteren. Dat wil zeggen dat we alleen technische tips gebruiken als jij een wens hebt die je technisch niet waar kan maken. Denk daarbij aan een ruigere sound, een hoge noot, kracht in de laagte of juist zachtheid in de hoogte. Wij zien techniek als een tool die we inzetten als de situatie daarom vraagt.

AAN DE SLAG

Zodra jij duidelijk hebt hoe het nummer moet klinken, kan het nummer geloofwaardig opgenomen worden. Op dat moment is het grootste gedeelte van de missie geslaagd. Vervolgens gaan we finetunen in keuzes en klanken. Zolang de geloofwaardigheid intact blijft, zijn deze keuzes snel en eenvoudig gemaakt.

KOSTEN

€69,- per uur ex btw (€83,50 inc btw). Ben je nog geen 21 jaar, dan betaal je geen btw.

Ja, ik wil meer info over Demo opnemen!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Heb je een specifieke vraag? Stel deze dan bij de opmerkingen!