Overige zangles

Overige zangles

Ben jij op zoek naar zangles binnen een specifiek genre? Misschien droom je ervan om klassieke stukken te kunnen zingen, of zoek je een zangcoach die je kan begeleiden bij het zingen van musicalnummers. Of wil je aan de slag met liedjes uit de kleinkunst of Franse chansons? Het Vocal Center team bestaat uit professionele en ervaren zangcoaches vanuit diverse hoeken van de muziek business. Ze hebben allen veel podiumervaring en hebben hun specifieke skills en specialisme vaak en op hoog niveau op het podium getoond.

In veel gevallen zijn onze topcoaches naast hun coachingssactiviteiten zelf werkzaam in succesvolle producties en bands en kunnen zich dus goed inleven in jouw specifieke wensen! Zowel de pop- en rockscene als de kleinkunst, jazz-, musical- en klassieke wereld zijn onder onze topcoaches vertegenwoordigd en allemaal staan ze klaar om vocalisten van alle niveaus te begeleiden. Neem contact met ons op om de perfecte coach voor jouw wensen te vinden.

Zangles op locatie

De zangcoaches van Vocal Center kunnen ook bij jou op locatie zanglessen bieden. Dit kunnen groepslessen zijn of privélessen. De kosten voor deze zanglessen op locatie zijn in verband met onder andere reiskosten op te vragen via het contactformulier onderaan deze pagina.

Zangles in groepsverband

Wil je een groepszangles met jullie vriendengroep? Of wil je duo zangles volgen samen met je zus of vriendin? Of willen jullie een zangles boeken met het gehele kantoor? Dit is allemaal mogelijk. De Vocal Center coaches denken graag mee en bieden groepslessen aan op hun eigen leslocatie, maar ook elders. Neem contact op middels onderstaand contact formulier om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil meer informatie!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Heb je een specifieke vraag? Vul deze dan alvast in bij de opmerkingen!