ONLINE WORKSHOP KOREN

Online workshop koren

Nu we geen koor repetities kunnen bijwonen is dit het moment om je kennis over de stem te vergroten. Je kunt online bij Vocal center een Cursus Zangtechniek te volgen met je hele koor! Vocal Essence is de techniek waar duizenden Vocalisten wekelijks heel blij mee zijn. Het is voor zowel amateurs als professionals, is praktisch en het werkt direct.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Techniek, ademhaling, klankplaatsing, energie, volume, stemonderhoud en vraag en antwoord.

We geven deze workshop met meerdere coaches dus je bent in een niet te grote groep tijdens de workshop eb komt bij de “koffie” weer bij elkaar.

We bieden jullie een virtuele koffiebreak (Zelf koffie zetten (;)  waarin je samen gaat zingen met je dirigent en koor. Superleuk!

Programma

  • 45 minuten voor aanvang: Technische issues oplossen met je coach om te zorgen dat iedereen op tijd online is.
  • Start workshop
  • 30 minuten in een kleine groep: Deel 1 technische zangworkshop Vocal essence
  • 25 minuten: Virtuele koffie break met zingen met dirigent in een gezamenlijke meeting room.
  • 45 minuten in een kleine groep: Deel 2 technische zangworkshop Vocal essence
  • 15 minuten 2 songs met dirigent in een gezamenlijke meeting room.

Sociale contact onderhouden

Het is ook een mooie manier om elkaar te blijven zien. Daarom houden we in een “Virtuele koffie break” een groepsmeting waarin we ook gaan zingen met elkaar.

Gewoon zingen!

Met behulp van jullie dirigent gaan jullie wel met z’n allen een song doen. Uiteraard kan dat helaas niet met audio aan want dan gaat het jammer genoeg ongelijk. (Het is technisch niet te realiseren) Maar de muziek krijg je via de computer van jullie dirigent die ook ‘voor’ de groep staat. En zingen maar. Zo ben je toch lekker bezig met je stem en zie je elkaar zingen.

Stemgroepen of je hele koor in 1 workshop?

Hebben jullie en groepje van 8 of misschien meer (Stemgroepen). Meld je dan aan en dan regelen we een privé sessie speciaal voor jullie met een topcoach van Vocal Center. (Tot maximaal 20 personen (Prijs in overleg) Willen jullie met je koor ook zo’n bijscholing?? Dan kan dat op jullie repetitie avond.

We helpen je online te komen via app of bellen

Omdat het voor veel mensen nieuw is om online een video-call in te gaan, gaat de coach 30 minuten voor aanvang van de workshop al online in de meeting zodat hij/zij kan zorgen dat je een goede verbinding hebt als de workshop begint.

Lukt het niet? Geld terug!  Mocht het onverhoopt niet lukken met je laptop? Dan krijg je je geld terug.

In 1 klik online workshop koren!

Wij sturen je een app en e-mail met een linkje en HOP! Je bent online in 1 klik.

Wat je wel moet regelen voor een fijne workshop is het volgende.

  • Een laptop (Software zo updated mogelijk)
  • Een koptelefoon
  • Goede WIFI
  • En je telefoon zodat je vooraf even contact kan hebben met je coach.

Kosten

Een online koor coaching is maatwerk. Dus de kosten moeten even met elkaar overleggen. We houden de prijs laag voor elke deelnemer. Omdat we vinden dat we in deze tijd moeten zingen. Dat werkt stress verlagend en geeft een ontlading. En… het is fijn elkaar weer te zien.

Je mag vooraf via mail ook verzoeknummers aanvragen bij je coach.

Ja, ik wil een online les boeken!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.