CADEAUBON

CADEAUBON VAN VOCAL CENTER

Een cadeaubon voor een zangles, een workshop, een voordeelbundel of een tegoed voor de webshop. Het leukste muzikale cadeau om te geven aan iedereen die zijn stem gebruikt of wil gaan gebruiken. Lees hieronder meer over de verschillende cadeaubonnen en webshop tegoedbonnen.

Cadeaubon zangles/workshop of voordeelbundel bestellen

Geef eens een zangles of workshop cadeau! Bij ons kun je één of meerdere cadeaubonnen aanschaffen t.w.v. een zangles of workshop bij Vocal Center.

Klik hier om naar de webshop te gaan voor meer informatie en om te bestellen.

Je kunt ook kiezen om een voordeelbundel cadeau te doen. Dat zijn meerdere lessen in 1 bundel, met korting! Kijk hier voor meer informatie en om een cadeaubon voordeelbundel te bestellen.

Geldigheid
De cadeaubon voor een les, workshop of voordeelbundel, gekocht na 1 januari 2022, behoudt zijn waarde tot twee jaar na aankoop. Eerder gekochte bonnen zijn vervallen 1 jaar na aankoop.

Cadeaubonnen zijn niet restitueerbaar en niet in te wisselen tegen geld.

Bestel je cadeaubon in onze Webshop.

Wel of geen btw

Koop je een cadeaubon voor zangles, een workshop of een voordeelbundel? En is de ontvanger onder de 21 jaar op het moment van volgen van de les? Dan hoef je geen btw te betalen voor de bon. Dit kun je aangeven bij de bestelling.

Bestel je cadeaubon in onze Webshop.

cadeaubon

Winkeltegoedbon webshop bestellen

We hebben ook winkeltegoedbonnen die vrij besteed kunnen worden in onze webshop. Dit type bon schaf je ook aan via de Webshop, maar deze wordt als kortingscode via e-mail verzonden naar jouw eigen email-adres, of naar het e-mail adres van degene aan wie je hem schenkt.

Het bedrag van deze winkeltegoedbon is helemaal vrij te kiezen. Let erop dat dit tegoed alleen in de webshop besteed kan worden. De ontvanger hoeft het tegoed niet in 1 keer op te maken en kan dit tegoed ook in de webshop inwisselen voor een cadeaubon voor een les of workshop. Is het (overgebleven) tegoed niet voldoende voor het gekozen product in de webshop? Dan kan er makkelijk bijbetaald worden met Ideal.

Bestel de Winkeltegoedbon via onze Webshop.

Winkeltegoed cadeaubon

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op. Let op: een cadeabon bestellen doe je in onze webshop via één van de links hierboven in de tekst of via deze link: Webshop.