CADEAUBON

CADEAUBON VAN VOCAL CENTER

Een cadeaubon voor een zangles, workshop of een tegoed voor de webshop. Het leukste muzikale cadeau om te geven aan iedereen die zijn stem gebruikt of wil gaan gebruiken. Lees hieronder meer over de verschillende cadeaubonnen.

Cadeaubon zangles/workshop bestellen

Geef eens een zangles cadeau! Bij ons kun je één of meerdere cadeaubonnen aanschaffen t.w.v. een zangles of workshop bij Vocal Center.

Of geef iemand winkeltegoed voor onze Webshop cadeau! Dit bedrag – wat je zelf helemaal vrij kunt kiezen – kan de gelukkige ontvanger verzilveren in onze webshop. Het bedrag kan worden ingezet voor alle artikelen, óók de cadeaubonnen voor zangles of workshops!

Geldigheid
De cadeaubon voor een les of workshop, gekocht na 1 januari 2022, behoudt zijn waarde tot twee jaar na aankoop.

Cadeaubonnen zijn niet restitueerbaar en niet in te wisselen tegen geld.

cadeaubon

Cadeaubon webshop bestellen

Naast de cadeaubonnen die toegang geven tot een zangles of een workshop, hebben we nu ook cadeaubonnen die vrij besteed kunnen worden in onze webshop. Dit type cadeaubon schaf je ook aan via de Webshop, maar deze wordt via e-mail verzonden naar jouw eigen email-adres, of naar het e-mail adres van degene aan wie je hem schenkt.

Het bedrag van deze cadeaubon is helemaal vrij te kiezen.

Wel of geen btw

Als de vocalist onder de 21 jaar is op het moment van volgen van de les, hoef je geen btw te betalen voor de bon. Dit kun je aangeven bij de bestelling.

Winkeltegoed cadeaubon

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.