VAN KOORLID NAAR SOLIST

Exclusief voor Prestige!

Van Prestige koorlid tot Prestige solist

Je zingt wellicht al een aantal jaar bij Prestige en misschien denk je wel eens: “Hoe zou het zijn om solo te zingen…?” Maar vind je de stap naar solo zingen te groot?

Of zou je hulp willen bij de ontwikkeling van jou als solist binnen Prestige en wil je meer weten over hoe je je het beste kan voorbereiden op een optreden. Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Omdat je zingt bij Prestige krijg je €10,- korting op deze workshop.

Inhoud

In deze 4 uur durende workshop gaan we alle facetten doornemen van het solo zingen. We doen dit in een kleine groep van maximaal 8 personen, wat uitsluitend is voor leden van Prestige.

We behandelen ritme, dynamiek, Vocal Essence Stemtechniek®, podium presentatie en hoe je kunt omgaan met zenuwen. Verder komen de verschillen tussen een solist en een koorlid aan de orde, hoe je improviseert, hoe je je voorbereid op een auditie, wat je kunt doen om je stem gezond te houden en als laatste hoe je maximaal kunt genieten van het optreden.

 

Data:

De data voor 2022 volgen zo snel mogelijk.

Voorbereiding
We vragen je een lied voor te bereiden die we in de masterclass gaan behandelen.

 

Kosten:

Normaal: € 90,- Prestige prijs: € 80,-
Excl. btw Incl. masterclass (Onder de 21 jaar betaal je geen btw)

Tijd:

De tijden voor 2022 volgen zo snel mogelijk.

Max. aantal deelnemers:

8 (minimaal 4)

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor de workshopdatum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert adviseren we je iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

Coach

Marcel Swerissen heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en zingt al jaren als rock- en popzanger in diverse bands. Momenteel is hij de leadzanger in de theatrale pop/rock band ‘Melrose’. De show duurt meer dan 3 uur en het repertoire gaat van heavy metal naar jodelen en van distortion naar Nederlandstalig.

Marcel heeft in seizoen 2014 als coach van team Ali-B in The Voice Of Holland gewerkt. Daarnaast was hij in 2019 Vocal Coach en zanger in het achtergrond koor van de winnaar van het Eurovisie Songfestival: Duncan Laurence.

Daarnaast wordt hij veelvuldig als koorcoach ingehuurd door koren in heel Nederland.

Ik heb een vraag over een zangworkshop!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.