VAN KOORLID NAAR SOLIST

Exclusief voor Prestige!

Van Prestige koorlid tot Prestige solist

Jawel hoor het is weer zover! Marcel Swerissen premium coach bij Vocal Center gaat jullie weer helpen de solist in jezelf een positieve boost te geven. Dan heb je bij een auditie minder hartkloppingen en ga je misschien wel die droom laten uitkomen dat je als solist met een backing koor van jouw vrienden en vriendinnen van Prestige kan gaan shinen met jouw stem.

Je zingt wellicht al een aantal jaar bij Prestige en misschien denk je wel eens: “Hoe zou het zijn om solo te zingen…?” Maar vind je de stap naar solo zingen te groot?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Inhoud

In deze 4 uur durende workshop inclusief masterclass, gaan we alle facetten doornemen van het solo zingen. We doen dit in een kleine groep van maximaal 8 personen, wat uitsluitend is voor leden van Prestige.

We behandelen ritme, dynamiek, Vocal Essence Stemtechniek®, podium presentatie en hoe je kunt omgaan met zenuwen. Verder komen de verschillen tussen een solist en een koorlid aan de orde, hoe je improviseert, hoe je je voorbereid op een auditie, wat je kunt doen om je stem gezond te houden en als laatste hoe je maximaal kunt genieten van het optreden.

 

Data:

Na genoeg inschrijvingen wordt er een datum bepaald.

Voorbereiding

We vragen je een lied voor te bereiden die we in de masterclass gaan behandelen.

 

Kosten:

De normale prijs van deze intensieve workshop van 4 uur bedraagt €150,- incl btw.

Prestigeleden profiteren van de ACTIE prijs van € 120,- inclusief btw.
Ben je onder de 21 jaar, dan betaal je geen btw en is de prijs €99,18. Geef je geboortedatum even aan in het open veld onderaan het inschrijfformulier.

Max. aantal deelnemers

Het maximum aantal deelnemers van deze workshop is 8. Het minimum aantal deelnemers is 4.

NB: Na inschrijving kun je tot twee weken voor de workshopdatum kosteloos annuleren. Als je binnen deze twee weken annuleert, betaal je de gehele workshop. Kun je echt niet komen en is de kosteloze opzegtermijn verstreken, dan adviseren je om eventueel iemand anders in jouw plaats te laten gaan.

De periode 2024:

De periode waarin we de workshops gaan inplannen zijn nog niet vastgesteld. Zodra we voldoende inschrijvingen hebben binnengekregen, ontvang je een mail met de data dat we naar jullie toekomen.

Certificaat:

Je krijgt een mooi certificaat van deelname na afloop!

Coach

Marcel Swerissen heeft een behoorlijke dosis podiumervaring en zingt al jaren als rock- en popzanger in diverse bands.  Hij is tot 2020 de leadzanger in de theatrale feestband ‘Melrose’ geweest. De show duurde meer dan 3 uur en het repertoire ging van heavy metal naar jodelen naar distortion naar Nederlandstalig. Hij deed meer dan 800 optredens met deze band. Nu werkt hij aan zijn eigen album en heeft hij een solo programma in de Nederpop.

Marcel heeft in seizoen 2014 als coach van team Ali-B in The Voice Of Holland gewerkt. Ook was hij in 2019 Vocal Coach en zanger in het achtergrond koor van de winnaar van het Eurovisie Songfestival: Duncan Laurence.

Daarnaast wordt hij veelvuldig als koorcoach ingehuurd door koren in heel Nederland.

Ja ik wil de workshop volgen (of heb een vraag)!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.