Zangschool Arnhem

Arnhem

Zingen bij Vocal Center

Woon jij in de buurt van Arnhem en ben je op zoek naar een zangschool? Dan moet je bij Vocal Center zijn! Of je nou droomt van het zingen van opera, zingen in een koor of een echte musical fan bent, bij Vocal Center helpen we iedereen. Zowel beginnende als ervaren vocalisten kunnen bij ons terecht om hun doelen te bereiken.

Wij zijn geen traditionele zangschool waarbij je eindeloos toonladders moet oefenen en een lange uitleg krijgt over ademsteun. Bij Vocal Center pakken we het net even anders aan. We zorgen voor een mix tussen leuk en leerzaam, bijvoorbeeld door direct aan de slag te gaan met jouw gekozen nummers. Onze coaches hebben veel ervaring waardoor ze jou op elk niveau kunnen ondersteunen. Bovendien zijn onze zanglessen geschikt voor jong en oud, dus wat houdt je nog tegen? Neem direct contact met ons op.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Arnhem

Vocal Essence®

Binnen onze zangschool maken wij gebruik van de Vocal Essence® methode. Dit houdt in dat wij een eigen zangmethodiek hebben ontwikkeld op basis van diverse zangtechnieken. Dit in combinatie met de ervaring van onze zangcoaches zorgt voor efficiënte zanglessen. Met deze zangmethodiek leggen wij de focus op wat jij als vocalist kunt gebruiken om jouw stem te leren kennen, en jouw grenzen opnieuw kunt gaan uitvinden.

Vocal Essence legt de nadruk op het vinden van de balans tussen de klankplaatsing, volume en energie. De techniek is zodanig ontworpen, dat deze geschikt is voor elk niveau. De methode kan ook toegepast worden op iedere zangstijl. Onze zangcoaches weten exact hoe zij jou moeten helpen.

Onze zangcoaches in Arnhem

Elke coach van Vocal Center heeft een interne opleiding gevolgd. Als zangschool hechten wij dan ook veel waarde aan de kwaliteit van onze lessen. Dit merk je dan ook bij onze lessen! Wij hebben diverse zangcoaches beschikbaar in Arnhem, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten.

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil zangles in Arnhem!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. We zien je snel!