Zangles Woerden

Zangles Woerden

Zingen bij Vocal Center

Er is ontzettend veel mogelijk met jouw stem. Wil je ontdekken wat jouw stem kan, leer dan zingen en jouw stem optimaal gebruiken bij Vocal Center. Ons team van ervaren zangcoaches staat klaar om jou te begeleiden om het meest uit je stem te halen. Dat doen we niet door middel van do-re-mi oefeningen of ellenlange uitleg over ademsteun. Bij Vocal Center ga je direct aan de slag met het zingen van een eigen gekozen nummer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je comfortabel voelt en dat is nou eenmaal makkelijker wanneer je iets zingt wat je echt leuk vindt. Samen met je coach kijk je wat allemaal mogelijk is met jouw stem.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in de buurt van Woerden

Vocal Essence®

Wij hebben onze jarenlange ervaring omgezet in een eigen zangmethode: Vocal Essence®. Deze zangmethode is gebaseerd op verschillende zangtechnieken waaronder CVT, EVT en Bel Canto. Voordat een coach les mag geven in deze methode volgen zij eerst een interne opleiding tot Gecertificeerd Vocal Center Coach. Daarnaast hebben onze coaches hun eigen praktische ervaring die ze inzetten bij de coaching.

Bij Vocal Center maakt het niet uit of je een beginnend vocalist bent of een ervaren zanger(es). Onze coaches ondersteunen je graag voor zowel een optreden in de kroeg als een uitverkochte Ziggo Dome. En ook als je alleen onder de douche staat te zingen ben je welkom bij ons. Onze coaches hebben ervaring met verschillende zangstijlen waardoor ze exact weten hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Door te kijken naar de balans tussen klankplaatsing, volume en energie kun jij het maximale halen uit je stem en deze verder ontwikkelen.

Zangcoach in de buurt van Woerden

Voordat een zangcoach zich een echte Vocal Center coach mag noemen moeten zij eerst een opleiding afronden. Zo kunnen wij kwaliteit garanderen onder al onze Vocal Center coaches. In de buurt van Woerden kun je terecht bij Vocal Center Utrecht, Vocal Center Zoetermeer en Vocal Center Hilversum. De coaches hebben elk eigen specialisaties en kwaliteiten die jou kunnen helpen. Haal alles uit jouw stem met een van de coaches!

Nicole van Hulst

Zangcoach Nicole van Hulst 📧 nicole@vocalcenter.nl Nicole geeft zangles in Rotterdam en zangles in Zoetermeer. Nicole heeft tijdens [...]

Lisanne Teunissen van Manen

Zangcoach Lisanne Teunissen van Manen 📧 lisanne@vocalcenter.nl Lisanne geeft zangles in Utrecht, zangles in Veenendaal en [...]

Locatie Utrecht Niels Bohrweg

De dichtstbijzijnde locatie van Woerden ligt in Utrecht.

Ja, ik wil zangles in de buurt van Woerden!

Wil jij zangles in de buurt van Woerden? Dan kun je terecht bij Vocal Center in Utrecht. Bij Vocal Center ben je aan het juiste adres. Wij gaan samen met een Vocal coach op zoek naar het beste voor jouw stem. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct een zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!