Zangles Nijmegen

Nijmegen

Zingen bij Vocal Center

Of je nu graag wilt leren zingen en de mogelijkheden van je stem wilt ontdekken, of al een ervaren vocalist en op zoek naar ondersteuning om je stem tot in de puntjes te beheersen, wij ontvangen graag iedereen met een passie voor zingen. Dus voor zangles in Nijmegen moet je bij Vocal Center zijn!

Wij geloven niet in standaard zangoefeningen. In plaats daarvan gaan we meteen aan de slag met nummers die je zelf hebt uitgekozen en leren jou ondertussen hoe je het maximale uit je stem kunt halen. Dus geen saaie do-re-mi of eindeloze theoretische uitleg over ademsteun, maar gewoon lekker zingen, voor zowel jong als oud!

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Nijmegen

Vocal Essence®

Voor onze zangles in Nijmegen maken we gebruik van Vocal Essence®. Deze unieke zangmethodiek is gebaseerd op diverse zangtechnieken waaronder CVT, EVT en Bel Canto, maar vooral op de praktische ervaringen van onze eigen coaches. Vocal Essence® is volledig gericht op wat jij als vocalist kan gebruiken om jouw stem beter te leren kennen.

De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis de we gebruiken om het maximale uit jouw stem te halen. We hebben de techniek zo vereenvoudigd, dat het zeer geschikt is voor alle niveaus. Wij coachen van Ahoy tot de Arena en van de huiskamer tot een optreden in de kroeg. Wat voor zangstijl je ook hebt en wat voor soort zanger of zangeres je ook bent, onze coaches weten precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen!

Zangcoach in Nijmegen

Voor onze coaches hebben wij een interne opleiding. Pas wanneer deze opleiding succesvol is afgerond, mag iemand zich officieel Vocal Center coach noemen. Al onze coaches werken elke dag vol passie, beschikken over diverse specialisaties én hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat is te merken! In de buurt van Nijmegen krijg je zangles van onze coaches die op locatie Arnhem werken. Samen met jou ontdekt je coach de mogelijkheden van jouw stem en met een flinke dosis humor weten ze meer uit je te halen dan je zelf had gedacht!

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil zangles in Nijmegen!

Op zoek naar een vocal coach bij jouw in de buurt? Bij Vocal Center zit je goed! Samen gaan we op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!