Zangles Heerlen

Zangles Heerlen

Zingen bij Vocal Center

Ben jij klaar om meer uit jouw stem te halen? Dan ben je bij Vocal Center aan het juiste adres. Van beginnend vocalist tot ervaren zanger of zangeres, Vocal Center staat voor iedereen klaar. Zingen brengt plezier en de uitdaging is om meer uit jouw stem te kunnen halen. Kom naar Vocal Center in de buurt van Heerlen en ontdek wat jij allemaal kunt doen met jouw stem!

Voor jouw eerste zangles met een vocal coach vragen we je een nummer voor te bereiden. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en daarom beginnen we niet met toonladders of uitleg over ademsteun, maar met het zingen van een door jou gekozen nummer.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Heerlen

Vocal Essence®

Bij Vocal Center maken we gebruik van onze eigen ontwikkelde zangmethode: Vocal Essence®. Deze unieke zangmethode heeft de beste onderdelen gepakt van verschillende zangtechnieken zoals CVT, EVT en Bel Canto. Naast de training die zangcoaches bij ons volgen gaan ze ook uit van hun eigen praktische ervaring. Vocal Essence® is helemaal gericht op wat jij kan met jouw stem en om deze verder te ontwikkelen.

Wij coachen zowel beginnende vocalisten als ervaren zangers en staan voor je klaar of je nou een optreden in de kroeg hebt of voor een volle zaal in Ahoy staat. Wat voor zangstijl je hebt of hoe jij als zanger of zangeres ook bent, de coaches weten exact hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. De balans tussen klankplaatsing, volume en energie is de basis van hoe jij het maximale uit jouw stem kan halen en jij jezelf kan ontwikkelen.

Zangcoach in de buurt van Heerlen

Al onze zangcoaches ronden een opleiding af voordat zij zichzelf een Vocal Center coach mogen noemen. Op die manier kunnen wij kwaliteit garanderen onder al onze coaches. Daarbij heeft elke zangcoach zijn eigen specialisaties en kwaliteiten waar jij gebruik van kunt maken. In de buurt van Heerlen kun je terecht bij Vocal Center Sittard en Maastricht. Samen met een van onze coaches ga jij het beste uit jouw stem halen!

Iris Goessens

Zangcoach Iris Goessens 📧 iris@vocalcenter.nl Onze zangdocent Iris Goessens woont op dit moment in de [...]

Debby Thebrath

Zangcoach Debby Thebrath 📧 debby@vocalcenter.nl Debby geeft zangles in Roermond De Muziekloodz, zangles in Roermond ECI [...]

Ja, ik wil zangles in Heerlen!

Ben je op zoek naar een vocal coach bij jou in de buurt? Bij Vocal Center zit je helemaal goed! Wij gaan samen op zoek naar wat het beste is voor jouw stem en waar jij gelukkig van wordt. Wil je meer informatie over onze zanglessen of direct een zangles boeken? Dat kan via onderstaand contactformulier. Tot snel!