Zangles Arnhem

Arnhem

Zingen bij Vocal Center

Bij Vocal Center maakt het niets uit of je nieuw bent in de muziekwereld en nog bezig bent met het ontdekken van je stem of al een ervaren vocalist waarbij alleen de puntjes nog op de i moeten. Wij staan namelijk klaar voor ieder met een passie voor zingen. Dus wil jij graag zangles volgen in of in de buurt van Arnhem, dan moet je bij Vocal Center zijn!

Is jouw beeld van zangles dat je naast een piano toonladders staat te oefenen? Dit kun je meteen uit je hoofd zetten. Bij ons geen saaie do-re-mi of eindeloze uitleg over ademsteun, maar zingen met liedjes die je zelf hebt uitgekozen en al lerend het maximale uit je stem halen. Dat klinkt al een stuk leuker! Onze zanglessen zijn voor zowel jong als oud, dus er is voor ieder wat wils.

Ik wil zangles bij Vocal Center!

Soorten zangles in Arnhem

Vocal Essence®

Bij al onze zanglessen, zo ook in Arnhem, maken we gebruik van de Vocal Essence® methode. Dit is een unieke zangmethodiek die we zelf hebben ontwikkeld op basis van diverse zangtechnieken en de kennis en ervaring van onze eigen coaches. Met deze techniek focussen we op wat jij als vocalist kunt gebruiken om jouw stem beter te leren kennen, en zo je grenzen opnieuw kunt uitvinden.

De basis van Vocal Essence® is de balans tussen klankplaatsing, volume en energie. De techniek zit zo in elkaar dat het zeer geschikt is voor alle niveaus. Want wij coachen van Ahoy tot de Arena en van huiskamers tot een optreden in de kroeg. Wat voor zangstijl ook bij jou past, onze coaches weten precies hoe ze het beste in jou naar boven kunnen halen.

Zangcoaches in Arnhem

Onze coaches volgen eerst een interne opleiding voordat ze coach bij ons worden. Iedereen werk elke dag vol passie, beschikt over unieke specialisaties en vinden kwaliteit erg belangrijk. Volg je zangles bij ons, dan merk je dat! Samen met jou ontdekken ze de mogelijkheden van jouw stem en weten ze meer uit je te halen dan je zelf had gedacht!

Jacqueline Aronson

Zangcoach Jacqueline Aronson 📧 jacqueline@vocalcenter.nl Jacqueline Aronson geeft les in Arnhem. Zij is een zangcoach [...]

Ja, ik wil zangles in Arnhem!

Wil jij samen met een vocal coach bij jou in de buurt alles uit jezelf halen? Bij Vocal Center helpen we je graag verder. Samen met jou zoeken we de grenzen op en gaan we de uitdaging aan. Vragen over onze zangles of wil je je direct aanmelden? Dat kan via onderstaand contactformulier. We zien je snel!