Zing het van je af!

Jouw stem is de spiegel van je ziel

Een levens veranderende trip naar Zuid-Spanje voor die personen die toe zijn aan een inspirerende reset in een magische omgeving.

Speciaal voor zangers en zangeressen die hun stem te lang niet hebben laten horen of misschien wel op de verkeerde manier. Mensen uit het bedrijfsleven die hun stem willen terugvinden, mensen die uit een moeilijke periode komen en een nieuwe start willen maken.

Voor wie?

Zangers en zangeressen die hun stem te lang niet hebben laten horen of misschien wel op de verkeerde manier. Mensen uit het bedrijfsleven die hun stem willen terugvinden, mensen die uit een moeilijke periode komen en een nieuwe start willen maken.

Specialiteiten coaches

Mindfulness, meditatie, masseur, Reiki, zang, stembevrijding, werk-thuis balans en carrière. We hebben elke avond live-muziek. Je mag, als je wil, zelf ook meezingen.

Op 3 minuten lopen vanaf het privé gereserveerde hotel met zwembad is de zee. Het is een heerlijk rustig vissersdorpje waar heel veel mogelijkheden zijn om jezelf een nieuw startpunt te geven van de rest van je leven.

Wat gaan we doen

Met een groepje gelijkgezinden werk je in groepssessie aan jezelf. Individueel krijg je de mogelijkheid om met ervaren coaches te spreken, te wandelen, te zingen. te ontdekken en te overwinnen van wat jou tegen lijkt te houden in het leven. 

Elke dag regelen wij een heerlijk ontbijt, lunch en avond eten. 

Natuurlijk geven we je ook de mogelijkheid om op jezelf te zijn, jouw stem aan de zee te geven, je sores weg te blazen en zelf ‘soul searching’ te ervaren. Dat kan je alleen doen maar ook altijd met hulp van de coaches. 

Jouw stem is de spiegel van je ziel.

We helpen je door jouw stem vrijheid te geven om jezelf weer energie te geven, om weer te gaan genieten van de mensen om je heen en het meest belangrijke, van jezelf. Door je stem letterlijk te laten klinken zal de figuurlijke betekenis van “Jezelf laten horen” vanzelf in actie worden gezet. 

Elke dag hebben we werksessies, persoonlijke gesprekken en heel veel ruimte voor jezelf. 

Je hebt mogelijkheid tot een privé kamer (Supplement)

Minimaal Aantal deelnemers: 12.

Datum: van 13 t/m 17 februari 2023

Kosten: €1495,-  inclusief BTW. All-inclusive (de prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer. (De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 200,-).

INCLUSIEF

Transfers Airport – Hotel vice versa. (Alicante of Almeria)
Elke dag ontbijtbuffet, lunchbuffet en diner
Alle coachings
De hele dag koffie, thee, frisdranken en water
Hotelfaciliteiten, zwembad en strand op loopafstand.

EXCLUSIEF

Vliegticket (We geven een vluchtadvies welke aansluit op de shuttle bus)
Reis- en annuleringsverzekering
Drankjes in de avond na het diner

Ik wil graag meer info!

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.